maritbet girişmaritbet
Ağaçseven Konakları’nda 550 bin liraya! Hemen teslim!

Ağaçseven Konakları’nda 550 bin liraya! Hemen teslim!

Ağaçseven Konakları İdealtepe'de büyüklükleri 160 metrekare olan 3+1'ler 550 bin liraya, 213 metrekare olan 4+1'ler 650 bin TL'ye satılıyor


Tever Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş. tarafından İdealtepe'de yapılan Ağaçseven Konakları'nda tapu teslimi hemen yapılıyor. 8 bin 186 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Ağaçseven Konakları zemin+ 5 katlı 7 blokta 84 konuttan meydana geliyor.
Ağaçseven Konakları İdealtepe'de büyüklükleri 160 metrekare olan 3+1'ler 550 bin liraya, 213 metrekare olan 4+1'ler 650 bin TL'ye satılıyor. Ağaçseven Konakları İdealtepe'de ayrıca tüm bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.

Kirişli radye jeneral temel sistemiyle inşa edilen Ağaçseven Konakları İdealtepe, son deprem yönetmeliğine uygun modern bir mimariye sahip bulunuyor. Ağaçseven Konakları'nda kapalı otoparktan daire katlarına direkt asansör, bina girişleri, merdivenler ve kat sahanlıklarında granit mermer, yangın tesisatı ve yangın dolabı, dış cephelerde ısı ve ses yalıtımı, merkezi uydu anten sistemi bulunuyor.

6 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan Ağaçseven Konakları'nda; kapalı yüzme havuzu, açık süs havuzu ve dinlenme alanları, 24 saat güvenlik, kapalı lokal, kapalı otopark, ithal ve yerli bitkilerden oluşan bahçe peyzajı ile statik elektriği yok edici faraday kafesi mevcut.

 

Ağaçseven Konakları iletişim bilgileri
Web: www.agacsevenkonaklari.net
E-posta: nur@agacsevenkonakları.net
Tel: 0 216 305 30 85


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz