maritbet girişmaritbet
Adapark’ta 3. Etap satışta! M2’si 2700 TL’ye!

Adapark’ta 3. Etap satışta! M2’si 2700 TL’ye!

Adapark'ta büyüklükleri 66 metrekare ile 199 metrekare arasında değişen dairelerin metrekare fiyatları ise, 2700 lira civarında satışa sunuldu


 

 

Sur Yapı'nın Çekmeköy'de Aydın Örme Grubu'yla ortak olarak hayata geçirdiği Adapark projesinin 3.etap satışları başladı. Çekmeköy'de 55 bin metrekare arazi üzerinde 16 blok ve 826 daireden oluşan Adapark'ta fitness merkezi, sauna, aerobik, pilates, medya salonu, basketbol oyun alanı, yürüyüş ve bisiklet parkuru, meyve ağaçları, japon bahçeleri, balıklı göl, su kanalları ve iskeleler, açık fitness alanı, yaşları göre kullanılabilecek 6 havuz ve farklı aktiviteler de yer alıyor.
Adapark'ın ilk iki etabında konutların yüzde 85'i satılırken, toplam 444 daireden oluşan 3. etapta, 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor.
Adapark'ta büyüklükleri 66 metrekare ile 199 metrekare arasında değişen dairelerin metrekare fiyatları ise, 2700 lira civarında.

AdaPark evlerinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor
AdaPark evlerinde yaşayanların rahatı ve mutluluğu için en ince ayrıntıların dahi düşünüldüğü proje sosyal imkânları ile de dikkat çekiyor. Yüzde 75'i yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşan Sur Yapı AdaPark projesinde, oyun alanları, aerobik ve pilates salonu, fitness, bay ve bayan sauna, yüzme havuzları, medya salonu gibi birçok sosyal alanı bulunuyor.
Adapark Sur Yapı, klasik çocuk parklarından farklılaşan oyun alanları, özel tırmanma duvarları, boyama duvarları gibi özellikleriyle de yaş gruplarına göre ayrışıyor. 3 adet açık yüzme ve iki adet çocuk havuzuna sahip Sur Yapı AdaPark projesinde yazın açık, kışın kapalı yüzme havuzu olarak kullanılabilen özel bir havuz daha bulunuyor.

960 metre yürüyüş ve bisiklet parkuru olan Sur Yapı AdaPark evlerinde, ev sahipleri bisikletleri için de park alanlarına sahip olacak. Ayrıca Sur Yapı AdaPark projesinin içerisinde yer alan yeşil adalarda yürüme yolları da bulunuyor. Üstelik AdaPark lerinden konut sahipleri sosyal tesisteki tüm bu olanaklardan ekstra hiçbir ücret ödemeden faydalanabilecek.
 
Adapak'ta meyve bahçesi var
İstanbulluları özledikleri geniş yeşil alana sahip bir proje ile buluşturacak olan Sur Yapı Adapak projesinde ev sahibi olanlar site içerisinde özel meyve bahçelerinden taze meyvelerini dalından kopararak yiyebilecek. Balıklı gölü ve meyve bahçeleriyle şehir hayatı içinde doğaya yaklaşmayı sağlayan Sur Yapı Adapak evleri, nar, elma, kiraz, limon, kayısı gibi ağaçlarla süslü meyve bahçeleriyle unutulan değerleri yeni nesillerle tanıştıracak.
 


Sur Yapı Adapak evleri iletişim bilgileri
Web: www.adapark.com.tr
Tel: 0 216 364 90 70
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz