maritbet girişmaritbet
Adanuspark kampanyayı 15 Eylül'e uzattı

Adanuspark kampanyayı 15 Eylül'e uzattı

Çukurova Gayrimenkul Kartal’da hayata geçirilen ADANUSPARK projesinde, bayramda gördüğü yoğun talep üzerine “Yüzde 1 Peşin Bugün Taşın” kampanyasını 15 Eylül’e kadar uzattı.

Çukurova Gayrimenkul tarafından, Kartalda inşa edilen ADANUSPARK projesinde yaşamın başlaması ile birlikte “Yüzde 1 Peşin Bugün Taşın” kampanyası devam etmekte. Bayram süresince satış ofisi açık olan ADANUSPARK, gördüğü yoğun ilgi nedeni ile “Yüzde 1 Peşin Bugün Taşın” kampanyasını 15 Eylüle kadar uzattı.    

AdanusPark ; geçmiş dönemde %25 peşinat ödemesi yüksek geldiği  için ev sahibi olma imkanı yakalayamayan yada fırsatı kaçıran müşterilerine  yeni bir olanak sunuyor. Tüm daire seçeneklerinde;  %25 lik  Peşinatın, sadece %1 lik tutarı olan ve  1.390-.tl den başlayan  peşinatı  ödemeleri ,  evine aynı gün  taşınma ve  yaşamaya başlaması için yeterli olacak.  Kalan %24 lük  bölümü  ise,  Ağustos 2012 tarihine kadar vadelendirme  yada erteleme  imkanı  sunuluyor. Kampanya Ağustos ayı sonuna kadar devam edecektir.

Sadece 180 seçkin ailenin yaşayacağı  projede peşinatı ertelemenin dışında;  120 aya varan kredilendirmelerde 0.98  lik özel faiz oranlarıyla  faydalanma imkanı da  sağlanıyor . AdanusPark ta   Yatırımcılara da; yaşamın   başlaması ve  kredilendirmelerde  hemen kiralamaya uygun olması nedeniyle   evin  kendini ödemesi ile ilgili destek sağlanmış oluyor. 

TAGO Mimarlık'tan Gökhan Aktan Altuğ ile Tatsuya Yamamotoimzasını taşıyan AdanusPark,  Kartal TEM Bağlantı yolu üzerinde, 10 bin metrekare üzerine inşa edildi.

Çukurova Gayrimenkul,   1993'den beri Adana ve Mersin'de 19 kaliteli ve lüks konut projesi teslim eden ve  20. projesi AdanusPark ın  farkını ve kalitesini ilk olarak biten örnek dairesiyle gösterdi.

Kalite standartları çok yüksek!

AdanusParkda tüm daireler arasına 110 cm boşluklar koyularak komşulardan  gelen ses engellenirken , Isı ve ses yalıtımı için özel 30 cm Ytong duvar kullanılarak ve  mantolomayla da  duvar kalınlığı 38 cm'e ulaştı.

İstanbul'da yüksek katlı binalarda bu duvar kalınlığı ilk kez AdanusPark' ta  uygulandı.

En son deprem yönetmeliğine uygun olarak, yüksek inşaat kalitesiyle ve  özel birçok lüks site inşaatlarında kullanılan teknik olan, Konvansiyonel Sistemle inşa edilen projede statik hesaplar,  arsa zemini  tamamen sert kaya olduğu halde, depreme dayanma gücü  belirlenenden  daha yüksek mukavemette  beton kullanılarak, deprem güvenliği site sakinleri için en üst seviyede tutuldu.

Ayrıca üst ve alt daire arasına ses geçişini engellemek için de özel YTONG kalın asmolen ve özel izolasyon malzemeleri kullanılırken , üst kattaki daireden aşağı kata gelebilecek banyo veya atık su sesi ise, Alman REHAU sessiz boru kullanılarak engellendi.   
Tüm mekanik – sihhi tesisat aksamları ve ısınma teknolojisinde de Rehau boru sistemlerinin kullanıldığı “Yerden Isıtma Sistemi” tercih edildi.

PVC  doğramalarında  Alman SCHÜCO'nun pencere sistemleri kullanılırken özellikle en şiddetli lodos hesaplarının çok daha üzerindeki rüzgârlara dayanımı olan PVC'ler seçildi.  

Proje içerisindeki bloklarda 3er  adet olmak üzere  KONE marka asansörler tercih edildi.  Daire giriş ve iç kapılarında ise DORTEK ahşap serisi ile çalışıldı.

VİTRA , GEBERIT, FRANKE, REHAU, DORTEK, LINEADECOR, LEGRAND  gibi seçkin markalara yer verilen projede; ankastreden çöp öğütücüsüne , klimadan  yerden ısıtma sistemine kadar tüm detaylar ayrıntılı olarak ele alınırken site sakinlerinin beklentilerini maksimum seviyede karşılayacak ve yaşam kalitesini yükseltecek  markalar titizlikle belirlendi.

Projenin  %80 i Yeşil Alanlara Ayrıldı !!!

AdanusParkta otoparkların tümü kapalı hale getirilerek,  projenin  % 80'i yeşil alana ayrıldı.  

Sosyal  tesislerde yarı olimpik açık yüzme  havuzu ,  çocuk havuzu ,  güneşlenme terası,  çocuk oyun  parkları,  özel yürüyüş  ve bisiklet  yolları,  basketbol sahası,   fitness center,  hobi salonu,  cafe lounge alanı  ve  Snack  barı  ile ailelerin keyifle yaşayacağı detaylar özenle çalışıldı.

 

AdanusPark  Muhteşem Adalar ve Deniz  Manzarasıyla İstanbul un

Yaşam  Merkezinde !!!...

AdanusPark , İstanbul'un yeni çekim merkezi Kartal'ın en stratejik noktasında, Kartal Real AVM'nin hemen yanında ve Marmara Denizi ve  Adalar'ın eşsiz manzarasına hâkim konumda.

Çok Alternatifli Ulaşım seçeneklerinin yer aldığı  Metro ile ;  Hafif Raylı sistem, Havaalanı, Deniz otobüsleri AdanusPark ta yaşayanlara yürüme mesafesinde…

AdanusPark,  2011 sonunda açılacak Metro istasyonuna  200 mt yürüme mesafesinde olup, İstanbul'un Maslak, Levent, Atatürk Havalimanı, Avcılar gibi bölgelerine  Avrupa standartlarında yolculuk edilebilecektir 

Yakın zamanda hayata geçecek  olan Adliye Sarayına ise 2 dakika mesafedeki sitede,  Tem bağlantı yolu ile E-5'e cepheli bağlantı aksları birleşim noktasındaki evinizden;   Sabiha Gökçen havaalanı   15 dk,   Kartal  sahil yolu 7 dakika ,   Bağdat caddesi  20 dk.  Kozyatağı  E-5 10dk,  Levent sadece 30 dk. Mesafede.  

Adanus Park İletişim bilgileri 

Web   : www.adanuspark.com

Mail   : [email protected]

Tel         : 0216 671 14 14

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak
  • 01.12.2016 11:55

Çukurova Balkon'da eviniz adalara bakacak

Çukurova Kent Yapı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon, orman ...

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!
  • 17.09.2012 15:59

Tamer Son, inşaat sektörünü değerlendirdi!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Son, gayrimenkul sektöründeki so ...

Konut satışları ekim ayında rekora koştu!
  • 05.12.2016 11:08

Konut satışları ekim ayında rekora koştu!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, ‘güvenli liman’ markalı k ...