maritbet girişmaritbet
Adanus Tower ne zaman satışa çıkıyor?

Adanus Tower ne zaman satışa çıkıyor?

Çukurova Gayrimenkul, Kartal'da yapacağı Adanus Tower adındaki rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor

Adana ve Mersin'de yaklaşık 18 yıldan bu yana birçok lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul, lüks konuttaki iddiasını İstanbul'a taşıyor. Çukurova Gayrimenkul ve inşaat, Kartal'da Enka İnşaat'tan satın aldığı arsa üzerinde Âdanus Park projesine devam ederken, bir yandan da yeni projelere hazırlanıyor. Şirket, İstanbul'daki ikinci projesini yine Kartal'da Soysallar Çelik'e ait E-5 cepheli 11 bin 219 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
Âdanus Tower isminin düşünüldüğü proje, 37 katlı 222 adet lüks rezidans daireden oluşacak.
Yaklaşık 35 milyon TL'ye mal olması beklenen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde 60 ile 150 metrekare büyüklüğünde daireler yer alacak.

Tago Mimarlık'ın imzasını taşıyacak olan projede metrekare satış fiyatlarının 3 bin 250 liradan başlayacağı açıklandı.
Yeni projeler yolda Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kara, İstanbul'da lüks konut projeleri yatırımlarına devam edeceklerini, belirterek, olası İstanbul depremine karşı sağlam zeminlerde projeler yapacaklarını söyledi. Kartal'da 180 dairelik Âdanus Park projesinde daireleri haziran ve temmuz ayından itibaren teslim edeceklerini açıklayan Kara, Âdanus Park projesi hakkında şu bilgileri verdi: "Yüzde 84'lük bölümü yeşil alanlara ayrılan projede, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, çocuk oyun parkı, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness center, hobi salonu gibi sosyal tesisler bulunuyor. Âdanus Park, 2012 de açılacak olan Kartal metro durağına 100 metre uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca Âdanus Park projesi her türlü ulaşım aracına maksimum 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor. E-5 karayolu ve TEM otoyolu bağlantı noktasında olan Âdanus Park bölgenin stratejik açıdan önemli bir konumunda yer alıyor."

Çukurova Gayrimenkul İnşaat 1993 yılında Adana'da bir aile şirketi olarak kuruldu.
Mersin'de toplam 500 dairelik yurtdışı odaklı müşterilere yönelik yazlık Liparis 4 ve Liparis 2 projelerinde yapımcı ortak olarak yer alan Çukurova Gayrimenkul, Adana'da Çukurova adıyla çeşitli projelere imza attı. Şirketin Adana'da Yüzevler Platin Konutları, Toros Platinkent, Gölvadi Evleri ve Eserkent adıyla birçok konut projesini gerçekleştirdi.

Çukurova Adanus Tower iletişim bilgileri

Web: www.cukurovam.com

E-posta: [email protected] 
Tel:  216 671 14 14

  • Etiketler:

Yorum Yaz