maritbet girişmaritbet
ACUNKET VE BABİL KULELERİ

ACUNKET VE BABİL KULELERİ

Uluhan Grup'un Esenyurt'un çehresini değiştirmeye aday Acunkent ve

Uluhan Grup'un Esenyurt'un çehresini değiştirmeye aday Acunkent ve Babil Kuleleri projeleri sağlam temeller üzerinde yükseliyor. İstanbul için olası en şiddetli depreme bile dayanıklı inşa edilen Acunkent ve Babil Kuleleri bölgede güvenli konut anlayışının da modeli olmaya hazırlanıyor.

Konut inşaatında en önemli faktörlerin başında gelen bina sağlamlığını ve güveni temel alan Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçirdiği iki proje olan Acunkent ve Babil Kuleleri, güçlü ve sağlam temelleriyle farklarını kanıtlıyor. Gerçek anlamıyla kentsel dönüşüm projeleri olan Acunkent ve Babil Kuleleri, mimari farklılıklarının yanı sıra son derece sağlam ve güçlü temelleriyle de benzerlerinden ayrılıyor.

Güven duygusuyla yaşamak için

Fore kazık üzerinde temelleri atılan, ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilen, inşaat malzemeleri konvansiyonel kalıpla üretilen ve resmi teknik raporla depreme dayanıklı mavi killi bir zemin üzerinde bulunan Acunkent ve Babil Kuleleri, sakinlerine dört dörtlük güvenli bir yaşam sunuyor. Yaşam merkezlerinin temellerini en ileri teknoloji ve modern inşaat malzemeleriyle atarak konut sahibi olmak isteyen ailelere tamamen güvenli bir yaşam sunduklarını belirten Uluhan Grup yetkilileri, Acunkent ve Babil Kuleleri'nin İstanbul'da olası en şiddetli depreme bile dayanıklı olduğunun altını çiziyorlar. Yapıların görünmeyen yüzünün temelleri olduğunu ifade eden Uluhan Grup yetkilileri, ankrajlı fore kazıklı olan, fore kazıkla zemin ıslahı yapılmış Acunkent ve Babil Kuleleri'nin değerinin aynı zamanda temellerinde yattığını vurguluyorlar.

Modern, sağlam ve yeşil

Yaşayan, canlı ve her bakımdan sağlam bir yaşam merkezi inşa etmek üzere çalışmalarını sürdüren Uluhan Grup, çevre ile uyumlu, yeşili bol, sağlık ve eğitim kurumlarına yakın, kent merkezlerine ulaşımı kolay Acunkent ve Babil Kuleleri için elverişli imkanlar sunarak ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirmeyi hedefliyor. Uluhan Grup, ev sahibi olmak isteyen ailelere sunduğu geniş sosyal imkanlar ve kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz uygun ödeme planıyla büyük kolaylıklar sağlıyor.   

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Brabbu'dan modern koltuklar
  • 29.03.2022 11:09

Brabbu'dan modern koltuklar

Ünlü mobilya markası Brabbu'nun en modern görünümlü koltuk tasarımları galerimiz ...

Yaşam alanlarınız için modern ve nötr tasarım fikirleri
  • 23.02.2022 16:52

Yaşam alanlarınız için modern ve nötr tasarım fikirleri

Caffe Latte Home'un modern ve nötr konseptinin temeli “daha azla daha çok” seçen ...

Modern iç mekan tasarımlarına en güzel örnekler!
  • 12.02.2022 17:09

Modern iç mekan tasarımlarına en güzel örnekler!

Evini modern olarak tasarlamak isteyenlere dikkat çekici örnekler. ...

Türkiye modern statları ile parlıyor
  • 01.03.2021 14:29

Türkiye modern statları ile parlıyor

Türkiye, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle stadyumlarda kesintiye uğrayan f ...

Diyarbakır'ın modern yüzü büyüledi
  • 26.11.2019 14:59

Diyarbakır'ın modern yüzü büyüledi

Modern ve lüks yapıları ile metropolleri aratmayan Diyarbakır, firmaların yatırı ...

BABİL KULELERİ
  • 24.01.2012 17:48

BABİL KULELERİ

Uluhan Grup İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen Esenyurt Uluhan Babil Kuleleri Proj ...