maritbet girişmaritbet
Academia Apartments’te fiyat 75 bin liradan başlıyor!

Academia Apartments’te fiyat 75 bin liradan başlıyor!

İlk projesi Onaltıdokuz İstanbul projesini bir ay önce satışa sunarak gayrimenkul sektörüne giren Four Seasons otellerinin yatırımcısı Astay, kısa süre içinde ikinci projesi Academia Apartments'ı da satışa sundu

İlk projesi Onaltıdokuz İstanbul projesini bir ay önce satışa sunarak gayrimenkul sektörüne giren Four Seasons otellerinin yatırımcısı Astay, kısa süre içinde ikinci projesi Academia Apartments'ı da satışa sundu.

Avcılar bölgesinde, yepyeni bir yaşam alanı olarak yükselen Academia Apartments,merkezi konumu, sosyal olanakları ve özel hizmetleri ile konfor, kalite, güvenlik ve mükemmel bir yatırım fırsatını birarada sunuyor.

İstanbul'da hayata geçen ve kaba inşaatının tamamlanması nedeniyle ekim ayında teslim edilecek projede, metrekare fiyatları 1700 liradan başlıyor. Toplam 334 daireden oluşacak projede, hedef kitleye yönelik 1+1 ve 2+1'ler ağırlıkta tutuluyor. Ayrıca projede sadece 4 adet 44 metrekarelik stüdyo daire yer alıyor. Onaltıdokuz İstanbul'da fiyatlar 75 bin liradan başlıyor.

Ekim 2011'de tamamlanacak
Academia Apartments projesi hakkında bilgi veren Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk, şunları söyledi: "Kaba inşaatı sona eren ve Ekim 2011'de tamamlanması planlanan Onaltıdokuz İstanbul'da, dördüncü kattan itibaren göl ve deniz manzarasına sahip 1+1 ve 2+1'den oluşan, 57, 73, 80, 99 ve 102 metrekare büyüklüklerinde 334 daire bulunuyor. 4 adet 44 metrekare dairenin de olduğu projede, dairelerin metrekare fiyatı 1.700 lira, daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor. Projede sosyal olanaklar da sunuluyor."

Projenin, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampusü'nün yanında, E-5'e 200 metre, Metrobüs'e ise 2 kilometre uzaklıkta bulunmasının avantaj olduğunu ifade eden Öztürk, "Academia'nın özel bir hedef kitlesi bulunuyor. Academia Apartments'ta üniversiteye yakınlığıyla öğrenciler, öğrenci aileleri ve akademisyenler, yatırım ve yaşam alternatifi açısından yeni evliler ve hem huzurlu hem de rahat bir emeklilik arzu edenleri hedefliyoruz."

Deprem güvenliği için zeminde 1364 kazık
Marmara Depremi nedeniyle Avcılar ile ilgili insanların deprem konusunda genel endişeleri bulunduğunu dile getiren Atilla Öztürk, "Deprem riskini azaltmak için biz projede 4 bloku toplam bin 364 kazık üzerine oturttuk" dedi.

 

Akademia Apartments iletişim bilgileri

Web: http://academiaapartments.com/

Web: http://www.astayyatirim.com/

E-posta: info@academiaapartments.com

Tel: 0 212 694 39 39

  • Etiketler:

Yorum Yaz