maritbet girişmaritbet
Academia Apartments'de 2 blok satışta!140 bin TL!

Academia Apartments'de 2 blok satışta!140 bin TL!

Astay Gayrimenkul İnşaat tarafından İstanbul Avcılar'da yapılan Academia Apartments projesinde son iki blok 140 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Astay Gayrimenkul İnşaat tarafından İstanbul Avcılar'da yapılan Academia Apartments projesinde son iki blok satışa çıktı.

15 bin metrekare arsa üzerinde 2.500 metrekarelik bina oturumunda toplam 334 daireden oluşan Academia Apartments projesinde ilk 2 blok şubatta satışa sunulmuştu. Academia Apartments projesinde yeni satışa çıkan bloklarda fiyatlar 140 bin liradan başlıyor.

Academia Apartments projesinde yüzde 5 peşinle konut alınabiliyor. Kalan yüzde 20 ise teslimde ödeniyor. Kalan yüzde 75 de 120 aya kadar banka kredisiyle taksitlendiriliyor.

 1+1 ve 2+1 tipinde 44 metrekare ile 102 metrekare büyüklüğünde konutlardan oluşan Academia Apartments Avcılar Köprüsü'ne ve metrobüse 2 dakika, havaalanına da 8 dakika, Avcılar sahile 2 kilometre uzaklıkta yapılıyor.

İnşaatı devam eden Academia Apartments Avcılar projesinin Ekim 2011'de teslim edilmesi planlanıyor.

Academia Apartments projesinde 4. Kattan itibaren göl manzarası, açık ve kapalı otopark ile yüzme havuzu, güneşlenme alanı, kafeterya, fitness salonu, sauna, buhar banyoları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, 24 saat güvenlik ve teknik servis bulunuyor.

 

Akademia Apartments iletişim bilgileri

Web: http://academiaapartments.com/

Web: http://www.astayyatirim.com/

E-posta: info@academiaapartments.com

Tel: 0 212 694 39 39

  • Etiketler:

Yorum Yaz