maritbet girişmaritbet
60 AY SIFIR FAİZLE SATIŞTA!

60 AY SIFIR FAİZLE SATIŞTA!

İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Sinpaş, konutta uyguladığı 60 ay vade farksız ödeme avantajını işyerleri için de sunmaya başladı.

İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Sinpaş, konutta uyguladığı 60 ay vade farksız ödeme avantajını işyerleri için de sunmaya başladı. Bu sayede şirket, İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde Mart 2011'de inşa etmeye başladığı İş Modern Ticaret Merkezi'nde 1. etap satışlarını tamamladı.

Şimdi de 2. etabı satışlara açtıklarını belirten Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik, taliplilere uzun vadeli kira öder gibi işyeri sahibi olma imkânı tanıdıklarını söyledi. 480 ila 10 bin metrekare arasında değişen 1. etaptaki işyerlerinin metrekare birim fiyatını 1.750 TL'den başlattıklarını hatırlatan Çelik, "Kısa sürede büyük ilgi gören ve satılan ilk etabımızdan sonra şimdi de 2. etabımızın satışına başlayacağız. İlk etapta olduğu gibi bu etabın satışını da ön talep toplayarak yapacağız. 2. etaptaki metrekare birim fiyatımız ise minimum 2.100 TL. olacak." dedi.

2. etapta 12.500 ila 14.500 metrekare arasında olan iş merkezleri bulunduğunu aktaran Çelik, "Toplam 70.000 metrekarelik satılabilirlik alana sahibiz. 6 metre ve üzeri tavan yükseklikleri, yüksek taşıma gücü, bölümlerin önünde araç yükleme-boşaltma için otopark ve çift yönlü TIR manevra ve yanaşma alanları ile özellikle büyük lojistik ve imalat yapan firmalara yönelik diyebiliriz. Her bir kata TIR ve her türlü ağır vasıta çıkabiliyor." diye konuştu.

İSTANBUL VE ANKARA'DA OFİS İNŞASINA DEVAM EDECEĞİZ

Genel Müdür Ahmet Çelik, sahip oldukları birden fazla ticari gayrimenkul için de proje çalışması yürüttüklerini söyledi. Topkapı'da yeni bir işyeri alanı bitirdiklerini belirten Çelik, "Bu gayrimenkulümüzün kiralama ve pazarlama çalışmalarına başlayacağız. Kağıthane'de yeni bir projemiz olacak. Ofis ve perakendeye yönelik olan bu projemiz 21 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projemiz hazır, ruhsat için izin sürecine başlıyoruz. Ruhsat sürecinden sonra bu yıl projemize start vermeyi planlıyoruz. Bunun dışında İstanbul'daki birkaç arazi ile görüşmelerimiz devam ediyor." dedi.

Zaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçe operatörü adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı
  • 07.04.2022 11:07

Kepçe operatörü adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı

Samsun’da bir kepçe operatörü yıkım için gideceği adresi karıştırınca yanlış bin ...

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Ahmet Çelik, Konutder etkinliğini değerlendirdi!
  • 14.10.2015 10:40

Ahmet Çelik, Konutder etkinliğini değerlendirdi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Körfez Yatırımcıları Buluşması'nın ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Ahmet Çelik "40. yılımızda 10 yeni projeye başlıyoruz"
  • 11.12.2014 17:44

Ahmet Çelik "40. yılımızda 10 yeni projeye başlıyoruz"

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Sinpaş Holding'in Ankara'da ger ...