maritbet girişmaritbet
42 Maslak 400 bin dolardan satışa başladı!

42 Maslak 400 bin dolardan satışa başladı!

42 Maslak 400 bin dolardan satışa başladı daha tanıtımı yapılmadan %15'i satıldı.

Bay İnşaat Maslak'taki yeni projesi 42 Maslak'ın inşaatına başladı. 42 katlı iki kuleden oluşacak projede daireler 400 bin dolardan, 7 milyon dolara kadar çıkıyor.


Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Bay İnşaat, Maslak'ta İstanbul Çorap Sanayi fabrikasının bulunduğu 29 dönümlük arsaya rezidans, otel ve alışveriş merkezini içeren projesine kazmayı vurdu. 42 katlı iki kuleden oluşan ve ismi de bu nedenle 42 Maslak olarak belirlenen projede fiyatlar 400 bin dolardan, 7 milyon dolara kadar çıkıyor. Ekim 2010 tarihinde ruhsatı alınarak inşaatına başlanan 42 Maslak'ta 430 rezidans dairesi, 14 tower penthouse, 5 yıldızlı otel, 57 bin metrekarelik satılık A++ ve 32 bin metrekarelik alışveriş ve yaşam alanları ile toplam 250 bin metrekarenin üzerinde bir alana sahip olacak.


Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, 42 Maslakla iş bölgesi olarak bilinen Maslak'ta, yaşam alanı oluşturduklarını söyleyerek "Metro'ya 2 dakika uzaklıktaki projemizle ilk kez Maslak'ta hayat başlayacak" dedi. Yüksek katlı bir binada ilk kez açık balkon sisteminin uygulanacağını belirten Özmandıracı "Projede mimari özelliği sayesinde rezidanslar, ofisler, sosyal alanlar, dükkanlar, restoranlar, barlar ve kulüpler gibi farklı alanlar arasında fonksiyonel ve mükemmel geçişlerin olacağı 42 Maslak, 25. katında yer alacak olan kapalı havuz, fitness salonu, sauna ve buhar odaları ile dikkat çekiyor" dedi.


Çatı katları 5-7 milyon dolar arasında 2014 yılında tamamlanacak olan 42 Maslak'da yer alan kulelerden birinde konumlandırılacak olan 5 yıldızlı otel, kulenin ilk 10 katında yer alacak. Yerli ve yabancı önemli otel zincirleri tarafından yoğun ilgi gören projede yer alacak otelin ismi ve konsepti kısa bir süre sonra açıklanacak.


400 bin dolardan başlayan fiyatlara sahip 42 Maslak'ta yer alacak penthouse'ların ise satış fiyatlarının 5 milyon dolarla 7 milyon dolar arasında olacak. Bu fiyatı göre ise 750 metrekarelik penthouse'un metrekare fiyatı ise 10 bin dolar civarında olacak. Proje, İngiliz Chapman Taylor ve Piramit Mimarlık'tan Turgut Toydemir tarafından çizildi. 42 Maslak'ın rezidanslarının ise iç mimarisi Sinan Kafadar-Metex Mimarlık tarafından tasarlandı. Daha tanıtımı yapılmadan yüzde 15'inin satıldığı proje Bay İnşaat yüzde 60, İstanbul Çorap ise yüzde 40 paya sahip olacak.


42 Maslak projesinin mimarı Bay İnşaat, Tema Vakfı ile devam eden işbirliği ile de projede yer alan her bir daire için 50 fidanın toprakla buluşmasını sağlıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz