maritbet girişmaritbet
35. Sokak ile komşuluk geri geliyor! 140 bin TL!

35. Sokak ile komşuluk geri geliyor! 140 bin TL!

Akşan Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da inşa edilen 35. Sokak müstakil yaşama vurgu yaparken, Türk kültürünün sokak kavramını, komşuluğu günümüze taşıyor. Projede fiyatlar 140 bin liradan başlıyor

200 milyon lira büyüklük

Hafif çelik yapı sistemleriyle inşa ettiği konutlarla adını duyuran Akşan Yapı, İzmir'in Karşıyaka çıkışında Ulukent'te yeni bir projeye başladı. Akşan Yapı Başkanı Melih Şimşek, 130 bin metrekare alana kurulacak 35. Sokak projesinin 200 milyon lira büyüklüğünde olduğunu söyledi. Melih Şimşek, 35. Sokak ile İzmir'in deprem sorununa çözüm üreten, komşuluk ilişkilerini koruyarak müstakil bir hayat sunan, çevreyle dost, dörtte üçü yeşil alanlardan oluşan bir proje hazırladıklarını söyledi.

140 bin liradan başlıyor

Melih Şimşek, 35. Sokak'ta müstakil evleri, tek bir sokak üzerinde düşünerek, sosyal yönden zengin bir hayat yaratmayı amaçladıklarını söyledi. Şimşek, "Proje, kıvrılarak uzanan 2 kilometrelik tek bir sokak üzerine yerleştirilmiş, 2000 kişinin yaşayacağı bahçeli evlerden oluşuyor. 6 farklı tipte 555 konuttan oluşan 35. Sokak'ta evler lansmana özel 140 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.  Ödemeler Halk Bankası ve Yapıkredi ile yaplan anlaşmalarla 120 aya kadar kredilendiriliyor" dedi.

Her eve özel kapalı otopark

35. Sokak, kot farkının kullanımıyla İzmir manzarası ve yeşilin her tonunu evlerin içine alıyor. Her eve özel kapalı otopark bulunan projede 1350 metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası, tenis kortları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, restoran, sokak kahveleri, kütüphane, kreş, süper market, organik sebze - meyve bahçeleri ile manav ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor. Projede ayrıca iki yarı açık yarı olimpik, bir yarı kapalı yarı olimpik havuz, spa ve fitness salonu, Vitamin Bar ile  Türk hamamı yer alıyor.

35. Sokak iletişim bilgileri
Web: http://www.otuzbesincisokak.com/
Web: www.aksanyapi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 232 444 55 35

  • Etiketler:

Yorum Yaz