maritbet girişmaritbet
119 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

119 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Sinpaş Yapı’nın Sultanbeyli’deki projesi Liva İstanbul’da dairelerin yüzde 35’i satıldı. Gençlere yönelik Hobi Akademisi ve biyolojik gölet içinde yer alan dört adayla dikkat çeken projede yer alan konut sayısı 736.

İstanbul Sultanbeyli'deki projeleri olan Liva İstanbul hakkında konuşan Sinpaş Yapı Genel Müdürü Ahmet Çelik,  ilk iki haftada yoğun bir ilgi gördüklerini söyledi.

Bu süreçte dairelerin yüzde 35'ini sattıklarını söyleyen Çelik, Eylül 2013'te sahiplerine teslim edecekleri projenin özelliklerine dikkat çekti.

Çelik, “Liva İstanbul içinde aileler için evlerinin hemen yanı başında çocuklarını güvenle gönderebilecekleri bir sosyal alan oluşturduk. Çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak Sinpaş Liva Hobi Akademisi'yle genç Liva sakinlerine resim, yabancı dil  ve spor eğitimi vereceğiz. Ayrıca, ebeveynleri de ‘Özgür Şef'le birlikte mutfak sanatıyla buluşturacağız” diye konuştu.

Liva İstanbul projesini diğer projelerden ayıran en önemli özelliklerden biri olarak, biyolojik göleti gösteren Çelik, burada  Şelale Adası, Ada Panorama, Bambu Adası ve özellikle çocuklara hitap edecek Aktivite Adası gibi özel alanlara yer verdiklerini kaydetti.

30 tür ağaç

Çelik, adaları çevreleyen çevreleyen su ve onlarla bütünleşen bitki dokusunda ise birbirinden farklı yaklaşık 40 adet bitki ve 30'dan fazla ağaç türüyle donatılacak toplam 17 bin 600 metrekare yeşil alan bulunduğunnu altını çizdi. 

736 KONUT OLARAK PLANLANDI

Ahmet Çelik, Liva İstanbul projesinin 52 bin metrekare üzerinde 736 konut ve yedi adet ticari alan olarak planlandığını kaydetti. Projenin ilk etabında 50 metrekare ila 200 metrekare arasında değişen 332 konut bulunduğunu belirten Çelik, “119 bin 500  liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Ayrıca, 72 aya  kadar vade imkânları sunuyoruz.”

Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kepçe operatörü adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı
  • 07.04.2022 11:07

Kepçe operatörü adresi karıştırdı, yanlış binayı yıktı

Samsun’da bir kepçe operatörü yıkım için gideceği adresi karıştırınca yanlış bin ...

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!
  • 19.01.2022 17:02

Seba Gacemer, Sinpaş Koru Aura'yı anlatıyor!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Koru Aura projesini emlaktasondakika.com m ...

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura
  • 19.01.2022 13:53

Sinpaş’tan her daim kazandıracak yeni proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş GYO, yeni projeleriyle 2022’ye hızlı bir gi ...