maritbet girişmaritbet
10 GÜNDE 250 KONUT SATTI!

10 GÜNDE 250 KONUT SATTI!

Gayrimenkul sektöründeki projeleri ve düzenlediği kampanyalarla dikkatleri çeken Ağaoğlu İnşaat, '5 yıl sıfır faiz kampanyası' ile de büyük bir başarı yakaladı.

Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 10 gündür devam eden kampanyada 250'ye yakın konut sattıklarını belirterek, toplamda 138 milyon lira ciro elde ettiklerini söyledi.

Toplamda 30 günlük süreyi kapsayan kampanya kapsamında hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Ağaoğlu, "Kampanyamız çok fazla ilgi görüyor. İşlem gören 250'ye yakın konutun çok büyük bir bölümünün sözleşmeleri yapıldı. 10 günlük veriler de kampanyanın etkisini ortaya koyuyor. 30 gün sonunda ise 400 daire satışına ve 250 milyon lira ciroya ulaşmayı planlıyoruz. Bu gidişle hedeflerimizin üzerine çıkabiliriz" dedi.

Kampanyanın tüm projelerinde geçerli olduğunu ifade eden Ağaoğlu, My World Europe Ayazağa'da 124 daire, 8 dükkân ve 15 villa, My Towerland Ataşehir'de 52 daire, My Home Maslak'ta 48 daire ve az sayıda dairenin kaldığı My Town Ispartakule'de ise 4 dairelik işlem gerçekleştiğini söyledi.

KAMPANYALAR GELENEKSEL OLDU

Ali Ağaoğlu, bu kampanyanın mevsimsel olarak sektörün hareketlendiği dönemde yapıldığını hatırlatarak, "Biz piyasanın açıldığı her sonbahar başında böyle bir kampanya düzenliyoruz. Bu kampanyalar bizim için geleneksel oldu" diye konuştu. Kampanyada alıcıların tercihlerini dikkate aldıklarını ve ayrıntıları buna göre netleştirdiklerini belirten Ağaoğlu, banka kredilerinin yanında kendilerine borçlanmak isteyenlerin beklentilerine karşılık verdiklerini dile getirdi. Kendi finansman sistemlerini uygularken müşteriye zaman kaybettirmediklerini ve kısa sürede işlemleri gerçekleştirdiklerinin altını çizen Ali Ağaoğlu, "Kampanyadan faydalanmak isteyenin kısa sürede sözleşmesini imzalayabiliyoruz. Banka kredisi olduğunda bu işlem çok daha fazla uzayabiliyor. Fakat arada kredi olmayınca ilk ziyarette sözleşmeyi imzalıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

HALK DAHA KISA VADE İSTİYOR

Piyasada az da olsa kriz tedirginliği yaşandığını ama kendilerinin hiçbir zaman böyle bir endişesi bulunmadığını anlatan Ağaoğlu, kriz dönemlerinde yaptıkları yatırımlarla piyasaya olan güveni ortaya koyduklarını kaydetti. Ağaoğlu, kampanyada 60 ay sıfır faiz uygulaması yapmalarına rağmen alıcıların daha kısa vadeleri tercih ettiğine vurgu yaparak, "Alıcı profilinde kısa vade tercihleri ön plana çıkıyor. Beş yıl uygulamamıza rağmen, 24 ay vade isteyenler oluyor. Konutun prim getirisinni yüksek olması nedeniyle bankalardan mevduatını çekip bizden konut alanlar oluyor" diye konuştu.

Kampanyayı öz kaynaklardan finanse ettiklerini vurgulayan Ağaoğlu, "Mesela My World Europe projemizde 2 bin daire satıp 600 milyon lira hasılat elde etmiştik. Zaten projenin finansman sorunu yok. Dokuz ayda yüzde 40'ını tamamladık ve 1 yıl içinde teslim edeceğiz" dedi.

Yavuz Karaman

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!
  • 27.04.2023 15:08

Kentsel dönüşüm yarısı bizden kampanyası son durum!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden" kampa ...

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"
  • 12.01.2023 17:08

Bakan Nebati: "Bu bir konut kampanyası değil, gayrimenkul finans mimarisidir"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AAtölye'de düzenlenen AA Editör Masası' ...

Yeni Evim kampanyası reklam filmi yayında!
  • 04.01.2023 13:31

Yeni Evim kampanyası reklam filmi yayında!

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası olarak açıklanan Yeni Evim kampanyası re ...

TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim kampanyasının tüm detayları
  • 14.09.2022 16:33

TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim kampanyasının tüm detayları

TOKİ İlk Evim kampanya başvuru şartları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim D ...

Cumhurbaşkanı, TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Detaylarını Açıkladı
  • 13.09.2022 17:01

Cumhurbaşkanı, TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Detaylarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ İlk Evim ve İlk İş Yerim Sosyal Konut k ...

TOKİ Başkanı Bulut, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi tanıtımında konuştu
  • 13.09.2022 17:00

TOKİ Başkanı Bulut, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi tanıtımında konuştu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yeni sosyal konut kampanyası ile ...