“Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi lider olacak”

“Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi lider olacak”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çalışmalarını inceledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi'nde 160 gecekondunun mülkiyet sorununu çözecek olan örnek kentsel dönüşüm projesini inceledi. Şantiye alanını gezen Başkan Tütüncü, hızla ilerleyen çalışmalar hakkında projeyi yürütün firma yetkililerinden bilgi aldı. Çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Çalışan arkadaşlarımıza, yüklenici firmamıza moral oluyoruz, motivasyon oluyoruz. Aslında biz birbirimizi birlikte beraberce bu büyük projelerde motive ediyoruz. Bugün üzerinde durmamız gereken nokta Kepez bir kere söz verdi mi, sözünü gününden önce yerine getirmek için zamanla yarışır. Projemiz hızla ilerliyor. Pandemi döneminde herkesin kendini evlerinde bir şekilde izole ettiği o günlerde sağ olsunlar yüklenici firmamız Pınarlar Grup, burada taşın altına elini koyan patronlarımız şantiyemizin bir an bile aksamaması, durmaması için elinden gelen bütün gayreti koydular. Şu an şantiyede 160'dan fazla çalışan var” diye konuştu.

Gülveren Projesi hızla ilerliyor

Şantiyenin pandemi günlerinde de hiç hız düşürmeden çalıştığını belirten Tütüncü, “Proje hızlı bir şekilde yükseliyor. Hepsine kocaman bir teşekkür borcumuz var. Biz bugün buraya bu teşekkür borcumuzu ödemeye geldik. İnşallah söz verdiğimiz tarihten daha önce burası hak sahiplerine teslim edilecek. Hak sahipleri burada son derece güzel ve konforlu bir yaşantı ile beraber bir kentsel dönüşümün ‘Böyle yapıldığında, böyle oluyormuş demek ki' diyerek nimetlerinden faydalanacaklar. Bu proje Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri içerisinde dikkatle izlenecek, incelenecek lider bir proje olacak. Buna yürekten, gönülden inanıyorum” dedi.

Modern konutlar geliyor

İhalesi konut yapımı karşılığında arsa satış modeli şeklinde kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleşen Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi, 65 bin 911 metrekare alanda yaklaşık 160 gecekondu ve 135 hak sahibini kapsıyor. Proje kapsamında 12 katlı 6 bloktan oluşan 320 daire inşa edilerek, hak sahiplerine verilecek. Proje ile hak sahiplerine konforlu, modern, sosyal tesis imkanlarının olduğu konutlarda yaşama imkanı sunulacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Antalya-Alanya Otoyolu’nda seyahat süresi 36 dakikaya düşüyor
  • 03.11.2026 11:35

Antalya-Alanya Otoyolu’nda seyahat süresi 36 dakikaya düşüyor

Antalya ile Alanya arasında yapımı süren 122 kilometrelik yeni otoyol projesiyle ...

COP31'de iklimin sesi ‘İklim’ oldu
  • 02.11.2026 10:38

COP31'de iklimin sesi ‘İklim’ oldu

Antalya’da 9-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek COP31 etkinlikleri i ...

Bakanlık yerleşkesinin elektriği güneşten sağlanıyor
  • 26.10.2026 09:54

Bakanlık yerleşkesinin elektriği güneşten sağlanıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakanlık yerleşkesini ...

Bakan Kurum: '500 bin konutun yaklaşık 80 bininde sona gelindi'
  • 21.10.2026 16:28

Bakan Kurum: '500 bin konutun yaklaşık 80 bininde sona gelindi'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TBMM’de AK Parti’nin ...

Rusya basınından asrın inşa seferberliğine övgü
  • 20.10.2026 11:43

Rusya basınından asrın inşa seferberliğine övgü

Türkiye’nin Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinin hemen ardından baş ...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 14 alt sektörde arttı
  • 19.10.2026 11:39

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 14 alt sektörde arttı

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Ağustos 2026 sonuçlarına göre, Temmuz ayın ...