maritbet girişmaritbet
Fikirtepe'de kentsel dönüşümü başlatıyor..!

Fikirtepe'de kentsel dönüşümü başlatıyor..!

Kentsel dönüşüm bölgesi olarak dikkat çeken Fikirtepe’de bir çok firma ve çok geniş alan olmasına rağmen 1 yıldan beri bölgede tek yıkım ruhsatı alan firma Anka Yapı oldu.

Kentsel dönüşüm bölgesi olarak dikkat çeken Fikirtepe'de bir çok firma ve çok geniş alan olmasına rağmen 1 yıldan beri bölgede tek yıkım ruhsatı alan firma   ANKA YAPI oldu. Anka Yapı Yön.Kur.Bşk. Şaadet TEMEL'' 6 Nisan 2012 tarihi  itibariyle Kadıköy Belediyesinden yıkım ruhsatını aldık.Fikirtepedeki eski binaların yıkımına başlıyoruz. Sözleşmesini yapmış olduğumuz   parsellerimizde yıkım sonucu oluşacak  arsamız üzerine  projemizi hayata geçireceğiz. Bununla ilgili olarak yıkımına başlayacağımız binalarda daha önce geri dönüşüm hurda malzemelerinin  sökümü yapılarak binalar yıkıma hazır hale getirilmişti. Arsalarımızın Tevhiden  imar durumunu alarak Kadıköy  belediyesine yıkım için başvurumuz yapıldığında ilgili kurumlarla ilişik kesme yazıları istendi bu   İGDAŞ,AYEDAŞ,İSKİ,TELEKOM birimlerindeki ilişik kesme yazılarınızda elde ettikten sonrada belediyeye tekrar müracaat yaptık.Yaptığımız müracaat neticesinde Kadıköy belediyesi evraklarda eksik görmediği için Anka Yapı olarak firmamıza Fikirtepe set üstü Uzunçayır bölgesindeki arsamız için yıkım ruhsatını verdi.Bizde aldığımız yıkımı ruhsatıyla binaları yıkımına ve  molozları da taşımaya başladık.Önümüzdeki en geç bir ay içerisinde Fikirtepedeki ilk parselde o eski binalar görünmeyecek boş ve temiz bir arsa ortaya çıkacaktır.Törenle yapılacak yıkım için kendimize alan açmak için 10-15 kadar binanın yıkacağız. Asıl yıkım törenimizi başta devlet büyüklerimizin teveccüh gösterip katılımlarıyla ve buradaki vatandaşlarımızla beraber yapacağız''dedi.

Bu çalışmalarla ilgili geniş bilgi veren Anka Yapı Yön.Kur.Bşk. Şaadet TEMEL yıkım ruhsatı alabilmek için 224 hak sahibinden 3000 civarında evrak topladıklarını bu evrakların en az  4'er makam imzasından 12 bin imza attırdıklarını yıkım ruhsatı alabilmek için yarım kamyon kağıtla uğraştıklarını söyledi.Bu çalışmaların daha kısa olması durumunda kentsel dönüşümde canlılığın artacağını bildiren Şaadet TEMEL Anka Yapı olarak bütün diğer firmalara da başarılar diledi. Bölgede ilklerin firması olmasına devam edeceklerini   ve kısa sürede bölgede ilk inşaata başlayan firma olarak daire satışlarıma başlayacaklarını şimdiden yoğun talep almaya başladık dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Fikirtepe'de inşaatların temeli atıldı
  • 03.03.2014 12:01

Fikirtepe'de inşaatların temeli atıldı

Fikirtepe'de İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirilen temel atma ...

Anka Yapı Fikirtepe kentsel dönüşüm proje videosu!
  • 01.02.2013 11:36

Anka Yapı Fikirtepe kentsel dönüşüm proje videosu!

Anka Yapı'nın Fikirtepe'de yapacağı kentsel dönüşüm projesinin tanıtım filmi eml ...

Şaadet Temel sektörü değerlendiriyor
  • 16.04.2012 19:19

Şaadet Temel sektörü değerlendiriyor

Anka Yapı yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, kentsel dönüşümü ve inşaat sektör ...

ŞAADET TEMEL RÖPORTAJ
  • 05.01.2012 17:17

ŞAADET TEMEL RÖPORTAJ

Anka Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel kentsel dönüşüm sürecine ilişkin a ...

Şaadet Temel Muhabbet Kralı'nda
  • 25.11.2011 18:54

Şaadet Temel Muhabbet Kralı'nda

Anka Yapı Yönetim Kurulu Baskanı Şaadet Temel Okan Bayülgen'in Muhabbet Kralı pr ...

Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde son durum!
  • 06.07.2017 16:52

Fikirtepe'nin kentsel dönüşümünde son durum!

İstanbul Fikirtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları havadan görüntülend ...