maritbet girişmaritbet
Amplio Emlak Haliç'te otelden sonra gözünü konut projesine dikti!

Amplio Emlak Haliç'te otelden sonra gözünü konut projesine dikti!

Almanya’nın en büyük gayrimenkul yatırımcılarından, Amplio Emlak Yatırım A.Ş. kurucu ortağı Erwin Walter Graebner, yeni yatırımlarına yön verecekleri, kentsel dönüşüm projelerini yönetecekleri yeni ofislerinin açılışına katılmak üzere Türkiye’ye geldi

 

Almanya'nın en büyük gayrimenkul yatırımcılarından, Amplio Emlak Yatırım A.Ş. kurucu ortağı Erwin Walter Graebner, yeni yatırımlarına yön verecekleri, kentsel dönüşüm projelerini yönetecekleri yeni ofislerinin açılışına katılmak üzere Türkiye'ye geldi.
İstanbul'un en değerli bölgelerinden Haliç'e kaybolan itibarını, siluete uygun ve markalı projeler ile geri kazandırmaya çalışan Amplio, kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirecekleri konut projelerini ve yeni yatırımlarını yönetecekleri yeni ofislerinin açılışını gerçekleştirdi. İş dünyasının önde gelen isimleri ve basının yer aldığı açılışta Amplio'nun kurucu ortağı, Almanya'nın en büyük gayrimenkul yatırımcılarından olan Erwin Walter Graebner'de bulundu. 
 
Otelden Sonra Sıra Konutta
Uluslararası otel markası Hilton'u, Haliç'e getirerek başladıkları yatırımlarına aynı bölgede hayata geçirecekleri kentsel dönüşüm projesi ile devam edecek olan Amplio, projenin içindeki detaylarla adından sıkça söz ettirmeye hazırlanıyor. 
 
Sokaklar Adım Attıkça Yeşil Enerjiyle Aydınlanacak
Konut projesinde özellikle yeşil enerji üretimine dikkat edileceğini belirten Graebner, sokakta yürüyen insanların sağladığı basınç ile sokak lambalarının elektriğini üretmeyi planladıklarını belirtti. 
Amplio Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu'da, arıtma tesisleri sayesinde konutlarda çeşme suyunun içilebileceği, damacana sulara gerek kalmayacağını aktardı. Aynı zamanda konutların içinde kullanılan elektriğin bir kısmını da pencere üzerinde yer alacak olan özel sistemle sağlanacağı bilgisini ileten Babaoğlu, Haliç bölgesinin değerinin ortaya çıkacağı bir çalışma olacağına değindi. 
 
Panoramik İstanbul Fotoğrafları Yoğun İlgi Gördü
Açılışta, dünyanın en büyük panoramik İstanbul görsellerinden olan, odak noktasında Haliç bölgesinin olduğu iki fotoğraf yoğun ilgi gördü. Fotoğraf üzerinde, Haliç'in İstanbul'un vahası olduğunu çok net görülüyordu. 
YATIRIMCI BİLGİSİ:
Amplio Emlak Yatırım A.Ş.
Kuruluş ilkesini Türkiye ve İstanbul'a değer katan nitelikli konut, ofis ve hotel projeleri geliştirmek, sektörde evrensel kalite ve standartlarda, süreklilik ve saygıyı gözeterek büyümek olarak belirleyen Amplio Emlak Yatırım A.Ş., bu yaklaşımı ile ilk projesi Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel'ini tamamlamıştır. 
 
Ana hissedarları dünya çapında otel girişimi ve konut projeleri geliştirme konusunda uzman yatırımcılardan oluşan Amplio, şehirlere ve yaşama değer katan, nitelikli projeler geliştirmeye devam etmektedir. 
 
Şirketin kurucu ortaklarından Erwin Walter Graebner Almanya'nın en büyük gayrimenkul yatırımcılarındandır. 
 
Şirketin Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu 25 yıl boyunca 40 farklı ülkede uluslararası turizm ve gayrimenkul yatırımlarında profesyonel yöneticilik yapmıştır. 25 yıllık seyahatin ardından 2007 yılında Amplio'nun kurulmasıyla birlikte ülkesine geri dönüş yaptı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alaeddin Babaoğlu, 2015 projelerini anlattı!
  • 07.03.2015 15:13

Alaeddin Babaoğlu, 2015 projelerini anlattı!

AMPLİO Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, Beyoğlu Investors Group'u ...

Haliçenazır projesinden kareler
  • 13.12.2013 13:45

Haliçenazır projesinden kareler

Amplio Emlak tarafından inşa edilecek Haliçenazır projesinden ilk kareler ...

Amplio Emlak ilkokul öğrencilerinin oyun alanlarını üniversitelilere tasarlatacak!
  • 30.09.2013 12:00

Amplio Emlak ilkokul öğrencilerinin oyun alanlarını üniversitelilere tasarlatacak!

Haliç’teki Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli’nin yatırımcısı olan Amp ...

Alaeddin Babaoğlu: Konut alacak olanlar tasarrufu hesaplamalı!
  • 23.09.2013 09:22

Alaeddin Babaoğlu: Konut alacak olanlar tasarrufu hesaplamalı!

Ekonomi üzerindeki en büyük ağırlıkların başında gelen enerji maliyetleri yeşil ...

Amplio Emlak’ın düzenlediği Haliç’e Nazır Fotoğraflar yarışması sonuçlandı!
  • 22.08.2013 15:06

Amplio Emlak’ın düzenlediği Haliç’e Nazır Fotoğraflar yarışması sonuçlandı!

Amplio Emlak Yatırım A.Ş.'nin Haliç'i belgelemek amacıyla düzenlediği "Haliç’e N ...

Alaeddin Babaoğlu: Haliç’i New York’taki Central Park’a benzetiyorum!
  • 26.07.2013 12:40

Alaeddin Babaoğlu: Haliç’i New York’taki Central Park’a benzetiyorum!

Haliç Yat Limanı Kompleksi ihalesinin ardından gözler son yılların en büyük geli ...