maritbet girişmaritbet
Sancaktepe'de 3 yeni projenin temelleri atıldı!

Sancaktepe'de 3 yeni projenin temelleri atıldı!

Kurulduğu günden bugüne kadar gerçekleştirdiği onlarca proje ile İstanbul’un en hızlı gelişen ilçesi olma özelliğini devam ettiren Sancaktepe Belediyesi 3 yeni projenin temellerini attı

 

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Kadın Sağlığı ve Beceri Eğitim Merkezi ile Mimar Sinan Bulvarı cadde düzenlemesi temel atma töreni; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılımıyla gerçekleştirildi…
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile ilçeye kazandırılacak Sancaktepe Yüzme Havuzu, Kadın Sağlığı ve Beceri Eğitim Merkezi ile Mimar Sinan Bulvarı cadde düzenlemesi temel atma töreni halkın katılımı ile büyük bir coşku ile gerçekleşti. 
 
SANCAKTEPE GELİŞİMDE SINIR TANIMIYOR!
 
Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bugüne kadar Sancaktepe'de; dertlere derman olan sağlık projeleri, kent yaşamını canlandıran kültür ve sanat merkezleri, geleceğe ışık tutan bilgi merkezleri, spor başkentine yakışan sportif tesisler ve kente nefes aldıran çevre yatırımları gibi onlarca proje gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Temelini atacağımız Sancaktepe Yüzme Havuzu'nda geleceğin şampiyonları yetişecek, Kadın Sağlık ve Beceri Eğitim Merkezi'nde hanımlarımız sağlıklı yaşam konularında bilgilenirken aynı zamanda bir takım mesleki beceriler kazanarak aile bütçelerine katkıda bulunma fırsatı yakalayacak, Mimar Sinan Bulvarı ise yeni çehresiyle Sancaktepe'nin modern yüzünü simgeleyecek. Sancaktepe gelişimde sınır tanımıyor, hizmetlerimiz artarak devam edecek!” açıklamasında bulundu.
 
İSMAİL ERDEM İSTEDİĞİ YATIRIMI ALMAYI BİLİYOR!
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: ”Son 8 yılda İstanbul'a 52.5 milyar liralık yatırım yaptık ve yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz. Dünyanın değişik yerlerinde katıldığım toplantı ve konferanslarda yabancı yetkililerin İstanbul ve Türkiye'den gıpta ile bahsettiklerini gördüm. İstanbul'u topyekün yeniden ayağa kaldırdık ve bir ucundan diğer ucuna yatırımlar yaptık. Göreve geldiğimizde, İstanbul'unun her yerinde, her İstanbullunun gönlünde umutları yeşertmeyi hedefledik. Coşku, heyecan ve hizmet aşkıyla çıktığımız yolda, İstanbullunun ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, hedeflerimizi bir bir gerçekleştirdik. İstanbul'da modern bir yaşam için gerekli altyapı ve üstyapı projelerimizle, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik sosyal projelerimizle, tarihi şehir İstanbul'a güzellikler getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Üç projenin maliyeti toplam olarak 30 milyon liraya mal olacak. Sancaktepe'ye yatırım konusunda talep edilmesi gerekenleri Sayın Başkan İsmail Erdem iyi biliyor ve bu konuda da istediklerini almayı başarıyor. Bundan sonra da Sancaktepe'ye yatırımlarımız devam edecek” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz