maritbet girişmaritbet
Recep Altepe: Bursa, herkesin yaşamak istediği şehirlerin başında geliyor!

Recep Altepe: Bursa, herkesin yaşamak istediği şehirlerin başında geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu projelerle Bursa’nın altın çağını yaşadığını söyledi

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursa milletvekilleri Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Canan Candemir Çelik, Bedrettin Yıldırım, İsmet Su ve Hakan Çavuşoğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir katıldı. Geçmiş dönem milletvekilleriyle, ilçe belediye başkaları, ilçe teşkilatlarının temsilcileri ve partililer de bayramlaşmada hazır bulundu.
 
“Bursa, herkesin yaşamak istediği şehirlerin başında geliyor”
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bayramların buluşma günleri olduğunu belirterek, “Bizler şanslı insanlarız. Böyle asil bir millete sahibiz, güzel bir şehirde yaşıyoruz. Güzel bir dine ve kültüre sahibiz. Bursa'mız herkesin yaşamak istediği şehirlerin başında geliyor. Nimetleri bol olan Bursa, en hızlı büyüyen kent” dedi. Bursalıların kendi şehrinde en çok yaşamak isteyen vatandaşlar olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Bu durum Bursa'nın güzelliğinin farkında olunduğunu gösteriyor. Bu kent ecdadımızın gözdesi. Ecdadımızın kurduğu, semtlerini sultanların kurduğu Bursa, birçok kültüre ve medeniyete ev sahipliği yapıyor. Kent kültürüne yönelik yapılan çalışmalarla Bursa olarak tarihi kültürel miras konusunda büyük ödülü aldık.
Bursa, her alanda gelişiyor, çağdaş ve ulaşılabilir bir kent oluyor. Bursa'da eserler bırakmaya devam ediyoruz. Belediye binasından, meydanlarından, stadyumundan, teleferiğinden tüm ulaşımına kadar tüm eserler kente kazandırılıyor” şeklinde konuştu.
 
Başkan Altepe, bu dönem Bursa'nın en verimli dönemini yaşadığını belirterek, “Bursa altın çağını yaşıyor. Bursa'nın tüm sıkıntılarına sahip çıkıyoruz. Şehir merkezinden sahillerine kadar her alanda çalışıyoruz. Bu dönemde Bursa'ya yakışır bir yönetimle, sizin desteğinizle, Bursa konuşulacak, projelerimiz konuşulacak” diye konuştu.
 
Başkan Altepe'ye teşekkür
AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, gündemin nabzını tuttu. “Kardeşlik, barış, birlik ve beraberlik duygularının en üst düzeye çıktığı bayramımızı kutluyorum” diyerek başladığı konuşmasında Yalçın, “Dünyanın çeşitli yerlerinde problemler var. Suriye'de 40 bine yakın insan hayatını kaybetti. Tarihi bağlarımızın olduğu Myanmar'da çok büyük katliamlar yapılıyor. İslam coğrafyasında benzer sıkıntılar devam ediyor. Bu Kurban Bayramı'nda onların da kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Bir yıl önce Van'da yaşanan depremden sonra 15 bin konutun depremzedelere verildiğini hatırlatan Yalçın, “Türkiye'de günlük hayatımıza yansıyan büyük bir sıkıntı yok. 2012-2015 yıllarını planlamış bir Türkiye duruyor dünya kamuoyunun önünde. Bunu kamuoyu, hükümetin başarısı olarak tanıyor. Bir yıl sonra yapılacak seçim için ekstra harcama yapılmayacak. Mali disiplin, sorumluluk ve Türkiye'nin kaynaklarını yerinde kullanımla Türkiye ekonomisi tarih yazıyor diyebiliriz. Ekonomideki gelişme ve büyüme Türkiye'nin lider ülke özelliğinin altını çiziyor. AK Parti'nin terör konusundaki adımlarının doğru olduğunu görüyoruz. Türkiye'nin doğusuyla batısıyla el ele vermiş bir ülke konumuna gelmiş bulunuyoruz. Bursa, çok önemli mesafeler aldı. Türkiye büyüyor, Bursa büyüyor” diye konuştu.
 
Yalçın, Bursa'daki çalışmaların yoğunlukla sürdüğünü de belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye de teşekkür etti.
 
Keles'e termik santral müjdesi
AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, partililerin bayramını kutlayarak, Keles'e termik santral yapılacağını müjdeledi. AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da reform anlayışıyla yerel idarenin ve toplumun tüm katmanlarında demokrasinin güçlenmesini istediklerini vurguladı. Çavuşoğlu, spekülasyonlara inanılmaması gerektiğini belirterek, kent merkezine uzak noktalara Büyükşehir Belediyesi'nin de İl Genel Merkezi ve İl Özel İdaresi'nin götürdüğü hizmetleri götürebileceğine işaret etti.
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ise 18 yaşına giren her gencin seçme ve seçilme hakkına sahip olduğunu ifade ederek, 18 yaşındaki gençlerin de mecliste olmasını istediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı
  • 09.05.2024 11:07

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı

Emlak Katılım, Bursa'da Demirtaş, İstanbul'da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdü ...

Uludağ'ın kıvrımlı yolları her mevsim çok güzel!
  • 24.04.2024 12:43

Uludağ'ın kıvrımlı yolları her mevsim çok güzel!

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ, her mevsim ayrı güzelliğe ...

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı
  • 22.03.2023 13:04

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yak ...

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı
  • 08.03.2023 13:42

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı

Fatih Sultan Mehmed'in hocalarından Molla Yegan'ın Bursa'da ders verdiği 6 asırl ...

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!
  • 15.02.2023 11:25

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin 222. saatinde, Kahramanm ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...