maritbet girişmaritbet
Ovaakça Mahallesi Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Ovaakça Mahallesi Hizmet Binası'nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Ovaakça Mahallesi Hizmet Binası'nın temeli, Başkan Mustafa Dündar'ın da katıldığı törenle atıldı

 

Törende konuşan Başkan Dündar, toplam 375 metrekarelik bir alana kurulacak olan hizmet binasının Önümüzdeki Nisan ayında hizmete gireceğini söyledi.
 
Osmangazi Belediyesi ilçedeki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 2009 yılında beldelerin kapatılmasının ardından Osmangazi Belediyesine bağlanan Ovaakça Mahallesi Hizmet binasının temeli, Başkan Mustafa Dündar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve vatandaşların katıldığı coşkulu bir törenle atıldı. Tören'de konuşan Başkan Mustafa Dündar, bu güne kadar insan odaklı, yerinden ve kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde hareket ederek bir çok mahallede hizmet binası yaptıklarını söyledi. Ovaakça Hizmet Binası ile bu hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, '375 metrekare alana kurduğumuz hizmet binamızın içerisinde muhtarlık, ofis, iki adet çok amaçlı salon, çay ocağı ve depo yer alacak. Ovaakça Hizmet Binamızı da diğer projelerimiz gibi hızla tamamlayıp Nisan 2013'te hizmete açacağız' dedi.
 
Osmangazi'de hayata geçirdikleri hizmet binası projeleri ile mahallelerde hızlı, fonksiyonel ve gerçek hizmet ürettiklerini vurgulayan Dündar, "Dereçavuş, Altınova, Armutlu, Şahabettinpaşa, Hamzabey ve Yenibağlar'a yaptığımız hizmet binaları ile birçok mahallemizde de istediğimiz hizmet kalitesini yakaladık. Bundan sonra da ihtiyaç olan bölgelerde bu çalışmalarımız sürecek. Ovaakça'da 2010-2012 yılından itibaren mahallemizi rahatlatan birçok çalışma yaptık. Yaptığımız kamulaştırmalar ile çıkmaz sokakları açtık, yolları genişlettik. Şehit Ramazan Okur Sokak yanında ve Çeşmebaşı Şehit Ömer Fidan Sokak üzerinde bulunan meyve ağaçlarını kamulaştırarak yolu açtık" dedi.
 
Belediye olarak ilçede meydan ve hizmet alanı için toplam 870 metrekare alanı kamulaştırdıklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, "Toplam 1440 metre imar yolu açtık. Ovaakça'da çıkmaz sokak bırakmadık. 3 yılda toplam 4355 metrekare park yaptık. 2013 yılında da Merkez Mahallesi'ne yapacağımız 1600 metrekare park alanı ile yaklaşık 6 bin metrekare park alanı oluşturarak Ovaakça'ya nefes aldırmış oluyoruz" dedi. Ovaakça Mahallesinde, 3 bin300 metrekare alanda bulunan spor tesisinin tadilatını yaparak gençlerin hizmetine sunduklarını dile getiren Dündar, "Futbol sahası, mozaik koşu yolu, otopark ve dinlenme alanlarını düzenledik. Osmangazi Belediyesi olarak her yıl 'Siyah İncir Festivali' düzenleyerek üreticilerimiz ile birlikte incirin dünya piyasasında hak ettiği yeri bulması için çalışıyoruz. 3 yıldır yürüttüğümüz 1 Milyon Fidan Kampanyası'nda en çok fidan diktiğimiz yerlerden biri oldu. Önümüzdeki yıl da fidan dikimimiz bu bölgemizde devam edecek. Ovaakça'da 2013 yılında da sizlerin desteği ile hizmet üretmeye devam edeceğiz. Hizmet Binamız Ovaakça'mıza ve Osmangazi'mize hayırlı olsun" dedi.
 
Başkan Mustafa Dündar'ın ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ, Ovakça Mahallesi Hizmet Binasının hayırlı olmasını diledi. Ovaakça Eğitim Mahalle Muhtarı Mesut Kulaksız'ın konuşmasının hizmet binasının temeli atıldı. Temel atma törenine, Osmangazi Belediye Başkanı Başkan Mustafa Dündar, Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez, Kenan Akan, Halil Döner, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan ve beraberindekiler, daha sonra mahalle kahvesinde oturup vatandaşlarla birlikte sohbet ettiler. 
 
Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dekoratif panel sistemi Artstone'a ödül!
  • 23.01.2021 14:07

Dekoratif panel sistemi Artstone'a ödül!

Artstone Panel Sistemleri, geliştirdiği duvar paneli C-Wall ExPro ile Duvar Kate ...

Hasanoğlu'ndan kentsel dönüşüme 400 milyon TL!
  • 23.10.2020 12:23

Hasanoğlu'ndan kentsel dönüşüme 400 milyon TL!

HSN Kentsel Dönüşüm, yenileme projeleri kapsamında 400 milyon liralık yatırım ya ...

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı'nın ilk arıtma tesisi hazır
  • 13.09.2020 09:30

Ergene Havzası Koruma Eylem Planı'nın ilk arıtma tesisi hazır

Ergene 1 OSB arıtma tesisi kısa süre içerisinde devreye alınacak. ...

Muğla'da gürültü denetimleri sürüyor!
  • 06.09.2020 13:23

Muğla'da gürültü denetimleri sürüyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin şehir genelinde birçok ilçede gürültü denetimler ...

Bursa'da pandemi döneminde yapılan kaçak yapılar yıkılıyor
  • 31.08.2020 14:19

Bursa'da pandemi döneminde yapılan kaçak yapılar yıkılıyor

Osmangazi Belediyesi, pandemi dönemini fırsat bilen kişiler tarafından Uludağ’da ...

Dereli'de afetin izleri silinmeye başladı
  • 31.08.2020 09:42

Dereli'de afetin izleri silinmeye başladı

Sel felaketinin yaşandığı Dereli'nin ilçe merkezinde 2 metre balçıkla kaplı olan ...