maritbet girişmaritbet
Kadir Topbaş: Haliç metro geçiş köprüsüyle ilgili herkes konuşuyor!

Kadir Topbaş: Haliç metro geçiş köprüsüyle ilgili herkes konuşuyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç metro geçiş köprüsü ile ilgili ilgisiz herkesin konuştuğunu belirterek ‘ Biz istiyoruz ki bu işin uzmanları konuşsun. Bakıyorsunuz fikri olan da olmayan da konuşuyor, biz her türlü geçiş imkanlarını değerlendirten sonra böyle bir kararı aldık’ diye konuştu

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Haliç metro geçiş köprüsü ile ilgili ilgisiz herkesin konuştuğunu belirterek ‘ Biz istiyoruz ki bu işin uzmanları konuşsun. Bakıyorsunuz fikri olan da olmayan da konuşuyor, biz her türlü geçiş imkanlarını değerlendirten sonra böyle bir kararı aldık' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ak Parti Fatih İlçe binasında bir araya geldi. Ak Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma samimi bir havada gerçekleşti. Fatih İlçe Teşkilatı üyelerine konuşan Başkan Mustafa Demir, “Önümüzdeki seçimlerde kazanacağımızdan şüphemiz yok. Ak Parti'nin karşısında her hangi bir partininin durabileceğini düşünmüyoruz.” dedi.

Buluşma öğlen saatlerinde Fatih İlçe binasında gerçekleşti. Kadir Topbaş'ı Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk karşıladı. Karşılamanın ardından teşkilat üyelerin de hazır bulunduğu kahvaltılı toplantıya geçildi. Toplantı samimi bir havada geçti. Toplantıda konuşan Mustafa Demir, “İktidarda bulunduğumuz 10 yılda Ak Parti olarak yaptıklarımızla Osmanlı İmpatarloğu'ndan itibaren son 200 yıldır Türk milletinin kaybetttiği itibarı geri kazandırdık. Bu muhteşem bir durum.” Diyerek, tüm bu hizmetlerin temelinde de yerel yönetimler yattığını söyledi. İlk defa Ak Parti'nin hizmet anlayışı sayesinde vatandaşların gerçek hizmeti aldıklarını ifade eden Mustafa Demir, sözlerine şöyle devam etti: “Millet ile devlet Ak Parti sayesinde bütünleşti. İlk defa vatandaşlar belediyelerin her türlü imkanlarından faydalanabildi.  Bütün bunlar yerel yönetimlerin sayesinde oldu. Netice itibariyle bu hareketin başlangıç noktası yerel yönetimlerdir. Hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.”

Halis ve temiz niyetle hizmet verdiklerini kaydeden Mustafa Demir, bunun karşılığını da aldıklarını belirtti. Önümüzdeki yerel seçimlerden her hangi bir endişeleri olmadığını dile geterim Mustafa Demir, “İnşallah bu seçimlerden de zaferle çıkacağız. Seçimlerde Ak Parti'nin karşısında her hangi bir partininin durabileceğini de düşünmüyoruz. 10 yıldır girdiğimiz tüm seçimlerde oyumuzun katlanarak arttması da bunu kanıtlıyor.” Sözlerini sarfetti

AKSARAY VE BEYAZIT MEYDANLARI DÜZENLENECEK

Kadir Topbaş ise Fatih ilçesine  yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattı. Bugüne kadar Fatih'e 1 milyar TL'nin üzerinde maliyeti bulan hizmetler yaptıklarını açıklayan Kadir Topbaş, hizmetlerinin son sürat devam edeceğini ifade etti. Millet Caddesi'nin düzenlemesini başarılı bir şekilde yaptıklarını anlatan Kadir Topbaş, son olarak şu müjdeyi verdi : “Aksaray meydanı'nı düzenleyeceğiz. Oradaki viyadüğü kaldırarak ulaşımı rahatlacağız. Çünkü viyadük hem depreme dayanıksız hem de görüntü bakımından hoş değil. Çalışmalarımız sonucunda orada 60 bin metrekarelik alan oluşturacağız. Ayrıca Beyazıt Meydanı'nda da düzenleme yapacağız. Yeni hali çok daha güzel olacak.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kadir Topbaş ve Vasip Şahin'den yağmur açıklaması!
  • 18.07.2017 16:35

Kadir Topbaş ve Vasip Şahin'den yağmur açıklaması!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ...

Kadir Topbaş, Beykoz metrosu hakkında konuştu
  • 13.04.2017 11:13

Kadir Topbaş, Beykoz metrosu hakkında konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beykozlulara metro müjdesi ve ...

Önemli çalışmalar yapıyoruz
  • 05.02.2017 16:26

Önemli çalışmalar yapıyoruz

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projelerinin temel atma törenine katılan İstanbul Büyü ...

Kadir Topbaş'tan metrobüs güzergahında metro açıklaması!
  • 24.09.2016 13:38

Kadir Topbaş'tan metrobüs güzergahında metro açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, metrobüs kazasının ardından a ...

Üsküdar-Kabataş arasına 'yürüme tüneli' geliyor!
  • 16.04.2016 11:55

Üsküdar-Kabataş arasına 'yürüme tüneli' geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Karaköy'den Haliç'in sonuna k ...

Kadir Topbaş, Uluslararası Yatırım Zirvesi'ni değerlendiriyor!
  • 30.04.2015 16:54

Kadir Topbaş, Uluslararası Yatırım Zirvesi'ni değerlendiriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Uluslararası Yatırım Zirvesi' ...