maritbet girişmaritbet
Geleneksel İngiliz Şenliği 2 Haziran'da başlıyor!

Geleneksel İngiliz Şenliği 2 Haziran'da başlıyor!

Yardım kuruluşu British Community Council gönüllü üyeleri tarafından ‘50’li yılların başından beri organize edilen Geleneksel İngiliz Şenliği - The Traditional British Summer Fete, bu sene 2 Haziran Cumartesi günü İngiliz Konsolosluğu bahçesinde düzenlenecek

 

Yardım kuruluşu British Community Council gönüllü üyeleri tarafından ‘50'li yılların başından beri organize edilen Geleneksel İngiliz Şenliği - The Traditional British Summer Fete, bu sene 2 Haziran Cumartesi günü İngiliz Konsolosluğu bahçesinde düzenlenecek. Şenlik kapsamında yapılan satışın gelirlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı etkinlikte barista show, tiyatro gösterisi, çekilişler ve canlı müzik gibi pek çok aktivite yapılacak…
 
Yardıma ihtiyaç duyanlar için çalışan kayıtlı yardım kuruluşu British Community Council tarafından her sene Haziran ayında organize edilen Geleneksel İngiliz Şenliği – The Traditional British Summer Fete için geri sayım başladı. Bu yıl 2 Haziran Cumartesi günü gönüllü British Community Council üyeleri tarafından düzenlenecek etkinlik, İngiltere Konsolosluğu bahçesinde gerçekleştirilecek. ‘50'li yılların başından bu yana düzenlenen ve artık gelenek halini alan şenlik, her millet ve her yaştan vatandaşların katılımına açık olarak yapılacak.
 
Gün boyu eğlence
 
Konsolosluğun bahçesine kurulan stantlarda yapılan satışın gelirinin bir kısmının ihtiyaç sahiplerine iletileceği etkinlik her sene bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşiyor. Şenlik kapsamında kurulan food court'un yanı sıra bu yıl Efes Pilsen, Ben & Jerry's, Banvit, Joy FM, Pepsi, MEF International, British International School, HRT Event & Casting,TIME Public Relations(TimePR), British Airways, Noa Gym, W Hotel, Dolfin Gıda, KivaHan & KivaArt, Green House Kitapevi, Homer Books Kitapevi ve Yabancı Değiliz gibi markalar da etkinliğe destek veriyor.
 
12.00 ila 17.00 saatleri arasında düzenlenen şenlik bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak. Spor müsabakaları, barista show, tiyatro gösterisi, oyunlar, çekilişler canlı müzik gibi daha pek çok aktivite ve çeşitli satış standlarının da olacağı şenlikte katılımcılar keyifli vakit geçirme imkânı yakalayacak. Aile ve arkadaşlarla unutulmaz bir gün geçirmek için bulunmaz bir fırsat olan Geleneksel İngiliz Şenliği'nin giriş biletleri yetişkinler için 10TL, 12 yaş altı için 5 TL'den satışa çıkıyor. Etkinlik, iki yaş altı çocuklar için ücretsiz. Bilet satışı 31 Mayıs tarihinde son bulacak. Geleneksel İngiliz Şenliği'nin bilet bilgilerine ve diğer tüm detaylara http://www.bccistanbul.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz