maritbet girişmaritbet
Filli Boya Kurbağalıdere Fenerbahçe arasındaki bisiklet yolunu renklendirdi

Filli Boya Kurbağalıdere Fenerbahçe arasındaki bisiklet yolunu renklendirdi

Filli Boya ve Kadıköy Belediyesi 3,5 km uzunluğundaki Kurbağalıdere – Fenerbahçe bisiklet yolunu renklendirdi

Filli Boya, belediyelerle gerçekleştirdiği, renkleri, enerji verimliliği ve çevreye duyarlılığını buluşturduğu işbirliği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Filli Boya son olarak Kadıköy Belediyesi ile 3,5 km uzunluğundaki Kurbağalıdere – Fenerbahçe bisiklet yolu renklendirme projesi için bir araya geldi. Filli Boya'nın Yol Çizgi Boyaları kullanılarak renklendirilen bisiklet yolu, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Tanyol ve Betek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk'un bir araya geldiği etkinlikle Kadıköy sakinlerinin ve spor severlerin hizmetine sunuldu. Filli Boya ve Kadıköy Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında İstanbul'un en uzun bisiklet parkurlarından biri olan Kurbağalıdere – Fenerbahçe bisiklet yolu, hem yeni renklerine hem daha iyi bir görünüme kavuşmuş oldu. Ülkemizin renk otoritesi olan Filli Boya, bisiklet yolunun renklendirilmesini sağlayarak, gerek hava ve ses kirliliğin önlenmesine gerekse sağlıklı yaşam, daha sakin ve temiz bir kent için bisiklet kullanımının önemine dikkat çekti. Açılış sonrasında Mahmut Tanyol, Gülay Dindoruk, Kadıköy sakinleri ve bisiklet kullanıcıları, ellerinde fırçalar ile bisiklet parkurunun bir bölümünü renklendirdi.

Tanyol: “Kadıköy de bisiklet kullanımını arttırmaya çalışıyoruz”

Sağlıklı kent ve birey için bisiklet kullanımının önemine vurgu yapan Mahmut Tanyol; “Kadıköy de bisiklet kullanımını özendirici çalışmalar yapacağız” dedi. “Bisiklet kullanımını özendirmek için aslında en büyük görev belediyelere, yerel yöneticilere düşüyor. Bisiklet yolu yaparsanız yurttaş da bisiklete biner kullanır. Eskiden kimse yürümezdi. Ama yürüyüş yolları yapılınca yurttaşlarımız spor kıyafetlerini giyip düzenli yürümeye başladı. Sokaklara konulan spor aletlerinden de bunu anlıyoruz. Bisiklet kullanımının önemini anlatmak için, bisiklet kullanımına teşvik için çalışmalarımız hep sürecek.”

Dindoruk “Enerji verimliliğini, çevreye duyarlılığı ve renk kavramını buluşturduğumuz projeleri desteklemeye devam edeceğiz”

Kendisi de bir bisiklet kullanıcısı olan Gülay Dindoruk ise destek verdikleri proje için; “Filli Boya olarak en güzel renkleri yaşam alanlarımıza taşıyoruz, belediyelerle gerçekleştirdiğimiz işbirliği çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Kadıköy Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz bu projede de bisiklet yolunu renklendirdik. Bisiklet kullanımının insan sağlığına ve doğaya olan olumlu katkısını vurgulamaya çalıştık. Avrupa kentlerinde olduğu gibi İstanbul'da da bisiklet kullanımı yaygınlaştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Filli Boya'nın misyonunun bir parçası olan; enerji verimliliğini, çevreye duyarlılığı ve renk kavramını buluşturduğumuz bu tür projeleri desteklemeye devam edeceğiz'' dedi.  

Etkinlikte “Süslü Kadınlar” bisiklet grubunun yanı sıra, Kadıköy sakinleri ve birçok bisiklet kullanıcısının katıldığı bir bisiklet turu düzenlendi. Kurbağalıdere'den başlayarak Fenerbahçe'ye kadar süren tura, yüzlerce bisikletli katıldı. 

Ayrıca Numberone FM  de Yoğurtçu Parkı'ndan gerçekleştirdiği canlı yayınlarla projeyi tüm İstanbullulara tanıttı.  Aynı anda Filli Boya ve Kadıköy Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından da duyurulan etkinlikte, #bisiklethayatarenkkatar hashtagiyle bisiklet kullanmanın önemi tüm kullanıcılar ile paylaşıldı. 

Filli Boya, belediyelerle gerçekleştirdiği toplumsal sorumluluk bilinciyle yürüttüğü, topluma gerçek fayda sağlamayı amaç edinen duyarlı çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Son dönemde Filli Boya Yalıtım - Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, dışarıdan hiçbir elektrik bağlantısı olmayan, sadece güneş enerjisi ile çalışan cep telefonu şarj istasyonlarını hayata geçirdi.  İlk olarak Ankara Yenimahalle Belediyesi ana nizamiye girişi, Ragıp Tüzün Parkı Ana girişi ve İzmir Bornova Belediyesi Bornova Meydanı'na kurduğu şarj istasyonları ile aynı anda birden fazla telefonun ve USB bağlantılı elektrikli eşyaların şarj olmasını sağladı. Filli Boya son olarak da Kırıkkale Belediyesi yürüyüş yollarının güzelleştirilmesi çalışmalarına destek verdi. 

Kısaca Filli Boya:

Kurulduğu 1988 yılından beri inşaat malzemeleri sektörünün lideri olan Betek A.Ş., 1993 yılında inşaat boyları alanında Avrupa'nın en büyük boya markası Caparol ile teknolojik işbirliği yaparak, ‘'Filli Boya'' markası adı altında Avrupa'nın teknolojik zenginliğini Türkiye'ye taşıdı. Filli Boya; yüksek teknolojiye sahip 152.000 m2'lik modern tesislerinde 1200'ü aşkın profesyonel çalışanıyla faaliyet gösteriyor. Yıllık 384 bin ton üretim kapasitesiyle her üründe AB'nin büyük önem verdiği çevre koruma ve çevre sağlığını dikkate alarak, AB Boya Standartlarına uygun üretim yapıyor. Avrupalı bir ortakla üretime geçen ilk Türk boya şirketi olan ‘'Filli Boya'', sektörüne ilk yabancı sermaye girişini de sağlamıştır. Bugüne kadar Türk boya sektöründe henüz bilinmeyen ürünleri piyasaya sunarak; “kaliteli üretim yapan, öncü ve yenilikçi marka” kimliği kazanan ‘'Filli Boya'', sanayide örnek gösterilen biçimde, bilinen en kısa sürede boya sektörünün en güçlü firması olmuş, 2001 itibariyle boya sektöründe pazar liderliğini yakalamıştır.

Detaylı Bilgi:

www.filliboya.com.tr
www.facebook.com/filliboya
www.twitter.com/filliboya

444 1 222 / Filli Boya Danışma Hattı

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!
  • 04.06.2022 17:07

Filli Boya’dan ev dekorasyonuna iki yeni çözüm: Afilli ve Selleys!

Filli Boya, ev bakımı ve hobi çözümleri sunan Afilli ve Selleys ürünleri ile evi ...

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında
  • 20.03.2014 16:25

Filli Boya'nın 2014 lansmanı yayında

Türkiye'nin ünlü boya firması Filli Boya'nın en yeni lansmanı emlaktasondakika.c ...

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı
  • 12.12.2013 16:02

Filli Boya binalarda ısı yalıtım araştırması sonucunu açıkladı

Filli Boya'nın enerji verimliliğini anlattığı toplantı emlaktasondakika.com fark ...

Caddebostan sahilinde uçurtma festivali düzenlendi
  • 26.06.2021 15:51

Caddebostan sahilinde uçurtma festivali düzenlendi

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından "Hayata Dönüy ...

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!
  • 17.06.2021 11:17

Yazın en trend servis tabakları Linens'te!

Linens, yaz mevsiminin enerjisini evinde yaşamak isteyenlere özel yeni servis se ...

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor
  • 03.06.2021 09:19

MESA iç mimari tasarıma destek veriyor

MESA, Koleksiyon Mobilya bünyesinde kurulan Dzynzone markasının düzenlediği “Dzy ...