maritbet girişmaritbet
Esenyurt Hüseyin Gürocak Parkı’nı Necmi Kadıoğlu hizmete açtı!

Esenyurt Hüseyin Gürocak Parkı’nı Necmi Kadıoğlu hizmete açtı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yapımı tamamlanan Hüseyin Gürocak Parkı’nı Esenyurtlu vatandaşların hizmetine açtı

Esenyurt Merkez Mahallesinde kısa süre önce yapımına başlanan Hüseyin Gürocak Parkı ve Sosyal tesisi tamamlanarak önceki gün yoğun bir katılım ile halkın kullanımına açıldı.

Açılış törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve yüzlerce Esenyurtlu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından, Esenyurt Belediyesi folklor ekibi Rumeli yöresi halk oyunlarını sergiledi.

Hüseyin Gürocak Park'ı ve sosyal tesislerden sorumlu Zafer Gümüş açılış konuşması yaparak mahalle halkının ihtiyacı olan böyle sosyal bir tesis kazandırdığı için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na teşekkür etti.

Kadıoğlu, “Gayemiz huzurlu bir yaşama kavuşturmak” 

Törende konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeye her gün yeni bir tesis kazandırarak vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde vakit geçirebilmeleri için çaba gösterdiğini söyledi. Başkanı Kadıoğlu, “İstiyoruz ki her mahallemizde buna benzer tesisler yaparak, burada oturan ve Türkiye'nin 81 vilayetinden gelerek burada ikamet eden insanlarımızın kaynaşması ve sevgi içerisinde olmasıdır. Bizler durmadan milletimize hizmet için çalışıyoruz. Bütün gayemiz, sizlerin huzurlu bir yaşama kavuşturmaktır. Esenyurt'a ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Feyzullah Kıyıklık, “Biz durmayacağız hizmete devam edeceğiz”

Başkan Kadıoğlu ardından söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, “Esenyurt'u yıllar öncesinden de biliyoruz. AK Parti yönetimi ve Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu geldikten sonra, bu bölgemizin çehresi değişti. Yollar, parklar, okullar, sosyal alanlar ve modern yapılar inşa edildi. Biz AK Parti zihniyeti olarak niyetimiz bu millete en güzel, en sağlıklı ve en kullanılabilir bir çehreyi oluşturmaktır. Türkiye de bizim bu hizmet yürüyüşümüzden, koşmamızdan rahatsız olan insanlar var. Çünkü onlar yıllarca bu ülkede hiçbir şey yapmadan oturdu. Bugün bizim ilerlememiz, ülkemizin ilerlemesi bunları rahatsız etmektedir. Fakat Sayın Başbakanımız başta olmak üzere bizler millete yönelik bu hizmetlerimize durmadan büyük bir coşku ile devam edeceğiz” dedi.

Açılış konuşmaları ardından, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu çocuklar ile birlikte Hüseyin Gürocak Parkı açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesimi ardından tesisin içi gezilerek çeşitli ikramların yapılmasıyla program sona erdi.

Hüseyin Gürocak Parkı'nın kimlik kartı:

Hüseyin Gürocak Parkı, toplam 1930 m² alandan oluşarak, 1 adet eğitim merkezi, 1 adet basketsol sahası, çocuk oyun gurubu, süs havuzu, 900 m² yeşil alan, mevsimlik çiçek alanı ve 40 adet yetişkin ağaç bulunmaktadır.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt'u anlatıyor!
  • 21.05.2013 14:44

Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt'u anlatıyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, City Center Esenyurt projesinin detayl ...

Esenyurt’a yeni bir park daha açıldı!
  • 14.05.2015 14:58

Esenyurt’a yeni bir park daha açıldı!

Esenyurt Balık Yolu Mahallesinde yapılan 16 dönüm’lük Ahmet Temel Parkı yoğun ka ...

Esenyurt’a markalı konutlar Özyurtlar ile geldi
  • 23.02.2015 11:14

Esenyurt’a markalı konutlar Özyurtlar ile geldi

Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarından başarı ile çıkan Özyurtlar İnşaat, müşter ...

Esenyurt’ta eğitim için harç döküldü!
  • 27.12.2014 16:45

Esenyurt’ta eğitim için harç döküldü!

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla Derviş Solak ...

Necmi Kadıoğlu, TOKİ Örnek Ortaokulu’nu ziyaret etti
  • 28.11.2014 16:12

Necmi Kadıoğlu, TOKİ Örnek Ortaokulu’nu ziyaret etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Esenyurt Toki Örnek Ortaokulu’nu ziyare ...

Necmi Kadıoğlu meydanı inceledi çalışmaları hızlandırdı
  • 22.11.2014 09:20

Necmi Kadıoğlu meydanı inceledi çalışmaları hızlandırdı

Necmi Kadıoğlu, meydan projesinin son durumu hakkında şantiye şefi ve yüklenici ...