maritbet girişmaritbet
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Evreşe'de meydan açılışı yaptı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Evreşe'de meydan açılışı yaptı!

Evreşe için kısa süre önce meydan çalışmalarını başlatan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, tamamlanan yeni meydanı Evreşeli vatandaşlar ile hafta sonu hizmete açtı

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun Trakya bölgesine yardım ve destekleri devam ediyor. Anadolu'da birçok ilçe ve beldeye yatırım ve hizmet götüren Başkan Kadıoğlu, “doğu-batı ülkemizin her köşesindeki insan bizim insanımızdır” şiarı ile Çanakkale İli Gelibolu İlçesi Evreşe Beldesine yapmış olduğu yeni belde meydanı açılışını gerçekleştirdi.
 
Evreşe Belediye Başkanı Dr.Ali Kamil Soyuak'ın, Başkan Kadıoğlu'na teşekkür ettiği açılış töreninde, belde halkının Kadıoğlu'na karşı gösterdiği ilgi ve sevgi dikkat çekti. Programda,   Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak Başkan Kadıoğlu'na şehrin anahtarını teslim etti.
 
Soyuak “ Başkan Kadıoğlu'nu örnek alıyoruz”
 
Açılış programında ilk konuşmayı yapan Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun yapmış olduğu büyük ve başarılı hizmet çalışmaları ile Başkan Kadıoğlu'nu örnek aldığını ifade etti. Soyuak, “ Borç içinde devraldığımız beldemizde büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık ile tekstil fabrikalarının beldemize gelmesiyle çok sayıda insanımıza iş ve ekmek kapısı kazandırdık. Alt yapı çalışmaları ve eğitim çalışmaları gerçekleştirdik. Bunları yaparken Evreşe halkının desteği ile yaptık. Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu'nun katkıları ile beldemize bu güzel meydanımızı kazandırdık. Başkan Necmi Kadıoğlu'na Evreşe adına sonsuz teşekkür ediyorum. Esenyurt'ta yapmış olduğu büyük ve modern hizmetlerden dolayı belediye başkanı Necmi Kadıoğlu'nu bizlerde örnek alıyoruz. İnşallah böyle hizmetler yapmayı Allah bizlerde nasip eder” dedi.
 
Evreşe'nin anahtarı Başkan Kadıoğlu'na teslim edildi
 
Evreşe Belediye Başkanı Dr.Ali Kamil Soyuak Evreşe halkının gönlünü fethettiğini belirterek Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na sembolik olarak şehrin anahtarını teslim etti. Başkan Soyuak, “şehrimiz artık size teslim” dediği Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'ndan beldede bulunan 2 dönüm parkın tadilatının sözünü de aldı.
 
İsmail Ege “ AK Parti paylaşımcılığının bugün örneğidir”
 
Gelibolu AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ege'de programda bir konuşma yaparak, Başkan Necmi Kadıoğlu'na teşekkür etti. Ege “ AK Parti yönetimlerinin, AK Parti belediyeciliğinin paylaşımcılığını bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun beldemize yaptığı bu güzel meydan ile gözler önüne sermektedir. Bugün itibarıyla Esenyurt ilçesi ve değerli belediye başkanı Necmi Kadıoğlu'nu hemşerimiz olarak karar addettik.  Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'na yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Kadıoğlu “ Hemşeriniz olmak onur vericidir”
 
Son olarak Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında,” bu ülkeye, bu devlete, bu bayrağa ve bu millete hizmet etmek boynumuzun borcudur” dedi.
 
Başkan Kadıoğlu, “ Bugün bizlere Evreşe'nin hemşerilik belgesi belediye başkanımız tarafından verildi. Benim için mutluluk verici, sizlerin hemşerisi olmak benim için onur vericidir. Bundan sonra Esenyurt Belediye Başkanı olarak değil bir hemşeriniz olarak Evreşe'ye geleceğim.  Evreşe meydan düzenlemesi içinde Atatürk büstünü yaparken, burada yanlış anlaşılmalar olmuş. Aynı durumu Esenyurt ilçemizde de yaşadık. Esenyurt meydanında Atatürk büstünü değiştirerek yerine daha büyük ve meydana yakışır bir çalışma yaptık. Fakat o zaman bizi Ulu Önder MustafaKemal Atatürk'e karşı olmakla itham ettiler. Hâlbuki bizim dayandığımız zihniyet o dönemden bugüne demokrasinin önünü açan, özgürlüklerin önünü açan demokrasi ve insan hakları zihniyetinin temsilcileriyiz.  Biz Ulu Önderin izindeyiz ve bu ülkeyi onun dediği gibi çağdaş batı dünyası seviyesine getireceğiz diyenlerdeniz. Bize kim ne derse desin. Bu millete, bu devleti kuran zihniyete onun evlatlarına bu güne kadar yaptığımız gibi bundan sonrada hizmete devam edeceğiz. Bu topraklar bizim atalarımızın kanları ile yoğrulmuştur. Onun için bu ülkeye, bu devlete, bu bayrağa ve bu millete hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Bu sebeple buradayız ve Evreşe için böyle bir hizmeti kazandırıyoruz, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah beldemiz için parkımızı da tamamlayarak hizmetinize sunarız ” dedi.
 
Kadıoğlu'nun ismi Evreşe meydanına yazıldı
 
Evreşe Meydanı açılış töreni, kurdele kesimi ile devam etti. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun Trakya bölgesine yardım ve destekleri devam ediyor. Anadolu'da birçok ilçe ve beldeye yatırım ve hizmet götüren Başkan Kadıoğlu, “doğu-batı ülkemizin her köşesindeki insan bizim insanımızdır” şiarı ile Çanakkale İli Gelibolu İlçesi Evreşe Beldesine yapmış olduğu yeni belde meydanı açılışını gerçekleştirdi. Beldeye hizmetlerinden dolayı Başkan Kadıoğlu'nun isminin yazılı olduğu büstün açılışını protokol mensupları ile birlikte gerçekleştirdi.
 
Açılış töreni ardından, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindeki heyet belediye binasını ziyaret etti. Beldede gerçekleşen bir sünnet düğününe katılan Başkan Kadıoğlu Evreşe programını sonlandırdı. 
 
Evreşe meydanı açılış tören programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Evreşe Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak,  AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Gelibolu AK Parti İlçe Başkanı İsmail Ege, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanları ve Meclis üyeleri Metin Karakoç, Serkan Kara, Evreşe belediyesi meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Temel, Esenyurtlu işadamları Atalay Alparslan, Hakan Yılmaz,  Gelibolu ve Evreşeli çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Düşler Vadisi Riva'nın 3. etabı için ön talep dönem başladı!
  • 27.06.2022 17:21

Düşler Vadisi Riva'nın 3. etabı için ön talep dönem başladı!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat v ...

Düşler Vadisi Riva'da yeni etap için hazırlıklar başladı!
  • 30.11.2021 10:51

Düşler Vadisi Riva'da yeni etap için hazırlıklar başladı!

Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi projesinde teslimlere devam ...

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!
  • 29.11.2021 16:33

İstanbul'daki şiddetli rüzgar Fiyapı Esenyurt projesini vurdu!

Megakent İstanbul şiddetli fırtınaya teslim oldu. Fiyapı'nın Esenyurt'da inşa et ...

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!
  • 29.11.2021 16:25

İnnovia 2'den şok görüntüler! Fırtına nedeniyle cephe uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına sebebiyle İnnovia 2 projesindeki bir ...

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!
  • 29.11.2021 16:14

Fırtına nedeniyle Şafak Residence'in çatısı uçtu!

İstanbul'da meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Esenyurt-Haramidere bölgesi ...

Sisin içinde kaybolan "1915 Çanakkale Köprüsü" havadan görüntülendi
  • 02.11.2021 11:56

Sisin içinde kaybolan "1915 Çanakkale Köprüsü" havadan görüntülendi

Çanakkale'nin Lapseki ve Gelibolu ilçeleri arasında yapımı devam eden "1915 Çana ...