maritbet girişmaritbet
Esenler'e yeni metro ağı geliyor!

Esenler'e yeni metro ağı geliyor!

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’de 18 Eylül’de temeli atılacak metro ağının süprizini verdi. Göksu yeni metro ağı ile ilgili “Bu metro Esenler’e farklı bir değer katacak, Esenler’e farklı bir güzellik katacak” dedi

Ramazan ayının manevi ruhuna uygun etkinlikler düzenleyen Esenler Belediyesi, birbirinden farklı programlarla bu mübarek ayın coşkusunu Esenlerlilere yaşatmaya devam ediyor. Son olarak Dörtyol Meydanı'ndaki Ramazan etkinlik alanında düzenlenen programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, AK Parti Esenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem İnat, bazı Belediye Meclis üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

ESENLER'E DEĞER KATACAK METRO AĞI

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu bir konuşma yaptı. Esenler'de geride bıraktıkları 4 yıllık süreçte Esenler'e ciddi hizmetler getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini söyleyen Göksu, eylül ayında temeli atılacak metro ağı hakkında da konuştu. Göksu, “Cenab-ı Hakk'a şükürler olsun, Esenler büyük bir metro ağının içindeyken şimdi 18 Eylül'de Esenler'de yeni bir metronun temeli atılıyor” dedi. Yeni metro ağıyla beraber vatandaşların Esenler'den Beşiktaş'a veya Beylikdüzü'ne kadar istedikleri yere kolaylıkla ulaşabileceklerini kaydetti. “Bu metro Esenler'e farklı bir değer katacak, Esenler'e farklı bir güzellik katacak” diyen Göksu, yeni otobüs hatları ve metro ağları sayesinde Esenler'in İstanbul'da ulaşım konusunda en rahat olduğu ilçelerin başında geleceğini dile getirdi. İlçede yürütülen ulaşım, kültür, sağlık ve eğitim çalışmalarıyla beraber Esenler'in birinci derecede sorunlarının ortadan kalktığını belirten Göksu, bundan sonra şehir estetiği konusunda Esenler halkıyla birlikte hareket ederek Esenler'i daha cazip hale getireceklerini söyledi.

ÖMER KARAOĞLU KONSER VERDİ

Göksu'nun konuşmasının ardından program, tasavvuf müziği sanatçısı Ömer Karaoğlu'nun konseriyle devam etti. Hep birlikte Karaoğlu'nun söylediği ilahi ve şarkılara eşlik eden Esenlerliler, unutamayacakları bir gece yaşadılar. Konserde ayrıca Başkan Göksu, Karaoğlu'na günün anısına bir çiçek takdim etti.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşte Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi 1'inci etabı!
  • 19.08.2022 15:31

İşte Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi 1'inci etabı!

2030 konutun bulunduğu Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi 1'inci etabında ...

Esenler'in dönüşümünde son durum!
  • 18.08.2021 13:47

Esenler'in dönüşümünde son durum!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Eski Metris Kışlası'nın olduğu ask ...

Esenler'de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!
  • 08.10.2020 15:35

Esenler'de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 ...

"Hiçbir zaman askeri arazileri rant olarak görmedik"
  • 22.10.2018 13:56

"Hiçbir zaman askeri arazileri rant olarak görmedik"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum (sol 5), 47. Motorlu Piyade Alay Komutanl ...

Ömür İstanbul Esenler basına tanıtıldı!
  • 22.09.2017 16:31

Ömür İstanbul Esenler basına tanıtıldı!

Esenler'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Ömür İstanbul projesinin basın ...

Kentsel dönüşüm seferberliği
  • 06.12.2011 11:36

Kentsel dönüşüm seferberliği

İstanbul genelinde başlatılan deprem odaklı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde Esenler ...