maritbet girişmaritbet
Esenler Belediyesi’nin imajına dev ekran katkısı!

Esenler Belediyesi’nin imajına dev ekran katkısı!

Esenler Belediyesi, Esenlerliler’in hayatlarını kolaylaştıracak her türlü konuyu ve belediyenin faaliyetlerini daha yakından takip edebilmesi için ilçenin 10 merkezi noktasına dev LED ekranlar yerleştirdi

Esenler Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların hayata dair hangi alanda neye ihtiyacı varsa onu karşılamaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında son olarak Esenler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Esenler'in merkezi noktalarına konumlandırılan ve test yayını tamamlanan 10 adet LED ekran ile Esenlerliler, hayatlarını kolaylaştıracak her türlü konuyu ve Belediye'nin faaliyetlerini daha yakından takip edebiliyor. Vatandaşlar, dijital ekranlar sayesinde yurdun dört bir yanından hava ve yol durumu hakkında bilgi sahibi olabildiği gibi bazı uluslar arası maçları canlı olarak izleyebiliyor, Esenler Belediyesi'nin etkinliklerinden, hizmetlerinden, tanıtımlarından ve belediye ile ilgili çeşitli bilgilendirici video görüntülerinden de anında haberdar olabiliyorlar.

Her noktadan rahatça görülebilmesi için yer yer çift ekranlı, hızlı yapıda ve son teknolojik sistemler ile desteklenen dijital ekranlar, haftanın her günü, gün boyu hizmet veriyor. İçerikleri ve yönetimi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen, 7 gün 24 saat çalışan üzerindeki kameralar sayesinde güvenliği de sağlanan dijital ekranlar, bulunduğu alanın görüntülerini kayıt altına alarak alan görüntüsü hizmeti de sunuyor. 

İnsan sirkülâsyonunun en çok yaşandığı noktalara konumlandırılan dijital ekranlar; Dörtyol Meydanı, Yavuz Selim Mahallesi Metro girişi, Otogar, Sondurak Meydanı, Üçyüzlü Meydanı, Tuna Mahallesi, Turgutreis Mahallesi, Keleşin Meydanı, Havaalanı Mahallesi, Tulumba Meydanı, Davutpaşa Mahallesi (YTÜ)'nde hizmette.

ESENLER'İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ 
Esenler'in muhtelif yerlerine yerleştirilen LED ekranların ilçedeki değişimin bir sembolü olduğunu belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “Dijital ekranlar Esenler'in hem çehresini değiştirdi, hem de ilçedeki değişimin güzel bir yansıması oldu. Ekranlar, Esenler imajına büyük katkı sundu. Bu sayede Esenlerliler, kendileri için yapılan hizmetlerden anında haberdar olabiliyor ve belediyenin hizmetlerinden daha etkin şekilde yararlanabiliyor. Biz de Esenler Belediyesi olarak, hayata ve insana dair tüm alanlarda vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sancak Köşkü restore edildi
  • 28.02.2024 15:43

Sancak Köşkü restore edildi

Osmanlı sancağının muhafaza edilmesi amacıyla 16. yüzyılda inşa edilen Sanc ...

Bakan Kurum: "Türkiye'nin dört bir yanında 3 milyon konutumuzu dönüştürdük"
  • 08.11.2022 17:11

Bakan Kurum: "Türkiye'nin dört bir yanında 3 milyon konutumuzu dönüştürdük"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çevre, Şehircilik ve ...

"Türkiye'nin dört bir yanında 3 milyon konutumuzu dönüştürdük"
  • 08.11.2022 15:17

"Türkiye'nin dört bir yanında 3 milyon konutumuzu dönüştürdük"

Bakan Kurum, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve Esenler Belediyesince YTÜ Davut ...

"İstanbul'da Deprem ve Tsunami Tehlikesi" sempozyumu düzenlendi
  • 23.06.2022 14:28

"İstanbul'da Deprem ve Tsunami Tehlikesi" sempozyumu düzenlendi

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Fakültesi Dekanı ve Doğa Bilimleri Araşt ...

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı iptal edildi
  • 12.07.2021 17:03

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı iptal edildi

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB'nin satışa çıkardığı Me ...

Esenler'de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!
  • 08.10.2020 15:35

Esenler'de kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 ...