maritbet girişmaritbet
Erdoğan Bayraktar, Van’da Kocaeli-Van Dostluk Parkı’nı ziyaret etti!

Erdoğan Bayraktar, Van’da Kocaeli-Van Dostluk Parkı’nı ziyaret etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Van halkı için modern bir park yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ‘Kentsel Dönüşüm’ toplantısı için gittiği Van’da Kocaeli-Van Dostluk Parkı’nı ziyaret etti

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak, Van halkının hizmetine sunulan parkta vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Bayraktar'a Van Valisi Münir Karaloğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eşlik etti.
 
Vali Karaloğlu ve Başkan Karaosmanoğlu ile birlikte Van Edremit'te bulunan Kocaeli-Van Dostluk Parkı'nı dolaşan Bakan Bayraktar, hafta sonunda parka eğlenmeye gelen Vanlılarla da bir araya geldi. Parkı çok beğendiğini dile getiren Bakan Bayraktar, ‘'Valimiz Karaloğlu, Başkanımız Karaosmanoğlu ve emeği geçen herkesi kutluyorum'' ifadesini kullandı.
 
Kendisiyle birlikte parkı dolaşan Başkan Karaosmanoğlu'na, ‘'Harika bir park olmuş elinize sağlık'' diyen Bakan Bayraktar, ‘'İçinde bulunduğumuz bu park, Türkiye'de batısından doğusuna şehirlerin kardeşliğini, yardımlaşmasını gösteriyor. Van'da büyük bir alan, gerçekten çok güzel değerlendirilmiş. Vanlı hemşerilerimiz, bir tatil gününde burada dinleniyorlar, Van gölü kenarında dolaşıyorlar, nefes alıyor, huzur buluyorlar. Bunu görünce biz de mutlu olduk, Bu park Van'a değer katmış'' açıklamasını yaptı.
 
BAŞKAN KARAOSMANOĞLU: VAN'IN SEKAPARK'I
 
Van halkına böyle güzel bir eser sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘'Van Valimiz Karaloğlu, geçmişte Kocaeli'nde birlikte hizmet verdiğimiz bir kardeşimiz. Onun fikri ve tasarımıyla, Van'a güzel bir eser kazandırmak istedik. Van Gölü kenarında, Kocaeli'ndeki Sekapark gibi güzel bir eser meydana geldi. Van halkına hayırlı olsun. Hizmette sınır yoktur. Kocaeli'nde çok sevdiğimiz Vanlı kardeşlerimiz var. Böyle bir eserin buraya kazandırılmasından dolayı çok sevinçliyiz. Burada çay içen, gezen, eğlenen vatandaşları gördükçe mutlu oluyoruz. Van halkımızı sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum'' şeklinde konuştu.
 
KARALOĞLU: ÖRNEK BİR ESER OLDU
 
Yaklaşık 35 bin metrekarelik Kocaeli-Van Dostluk Parkı'yla ilgili bilgi veren Vali Karaloğlu, ‘'Başkanımıza, Van'da böyle bir eserleri olması noktasında fikrimizi açtık. Başkanımız da sağolsun bizi kırmadı. Gördüğünüz bu alan her şeyi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin elemanları tarafından 2 ay boyunca çalışılarak yapıldı. Van ve Edremit halkının nefes alabileceği, dinlenebileceği alan oldu. Burayı örnek olması amacıyla yaptık. Güzel bir eser ortaya çıktı. Başkanımıza, çalışma arkadaşlarına, Kocaeli halkına teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
 
TOKİhaber

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kocaeli'ye 50 bin metrekare büyüklüğünde meydan kazandırılacak
  • 29.12.2021 15:28

Kocaeli'ye 50 bin metrekare büyüklüğünde meydan kazandırılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit ilçesinde, eski perşembe pazarını ...

Ormanya'yı 9 ayda 4,5 milyonu aşkın kişi ziyaret etti
  • 28.09.2021 16:06

Ormanya'yı 9 ayda 4,5 milyonu aşkın kişi ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilen Ormanya Doğal Yaşam Parkı'nı y ...

Vali Karaloğlu: "Diyarbakır'ın kaybedecek zamanı yok"
  • 03.02.2021 12:02

Vali Karaloğlu: "Diyarbakır'ın kaybedecek zamanı yok"

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, yıkım çalışmalarının sürdüğü bölgede gerçekle ...

Diyarbakır'da ilk kentsel dönüşüm hareketi başlıyor
  • 07.10.2020 10:22

Diyarbakır'da ilk kentsel dönüşüm hareketi başlıyor

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Bağlar ilçesinde yapılması planlanan kentsel ...

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...