maritbet girişmaritbet
Erdoğan Bayraktar: Milletle kucaklaşmayan havasını alır!

Erdoğan Bayraktar: Milletle kucaklaşmayan havasını alır!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde, İslamiyetin dünyayı şereflendirmesinin Türkler sayesinde olduğunu söyledi. Bakanı Bayraktar, "Milletle iktidara geldikten sonra kucaklaşmayan, havasını alır. Biz milletle ve teşkilatlarımızla kucaklaşmaya gayret ediyoruz" dedi

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, millet ve teşkilatları ile kucaklaşmaya gayret ettiklerini belirterek, 'Milletle iktidara geldikten sonra kucaklaşmayan, havasını alır' dedi.
 
Bakan Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde partililere hitaben yaptığı konuşmada, İslamiyetin dünyayı şereflendirmesi ve insanlığa ışık getirmesinin Türkler sayesinde olduğunu belirterek, Selçuklu ve Osmanlı'nın İslamiyeti tebliğ etmeye başlamasıyla dünyanın en huzurlu dönemlerinin yaşanmaya başladığını ifade etti.
 
Yıllarca iktidarda kalmanın zorluğuna işaret eden Bayraktar, 'Bu ülkede bu vatanının gerçek evlatları olan Türk, Kürt, Laz ve Çerkez, Yemen'de, Kafkasya'da ve her yerde çarpışırken, İstanbul'da Türkiye'yi işgal etmekte olanlarla kadeh tokuşturanlar sonra zengin oldular. Türkiye'nin nimetlerini paylaştılar. Ama Türkiye son 10 yılda kalkınıyor. Öyle kolay değil. İktidar ateşten gömlektir. 10 yıl iktidarda olacaksınız, bu salonu böyle dolduracaksınız öyle kolay değil' dedi.
 
'ÇEKEMEYEN DÜŞMANLAR PATLASIN'
 
Türkiye'nin millet sayesinde kalkındığına işaret eden Bayraktar, şöyle devam etti:
'Biz bütünleşeceğiz, kaynaşacağız ve birbirimize sarılacağız. Ufak tefek meselelere bakmayacağız. Milletle iktidara geldikten sonra kucaklaşmayan, havasını alır. Biz milletle ve teşkilatlarımızla kucaklaşmaya gayret ediyoruz, bu daha da artacak. Bu Türkiye'nin sayesinde oluyor. Güzel ve dünyanın örnek aldığı bir liderimiz var. Çekemeyen düşmanlar patlasın. Bizim çekirdeğimiz İslamiyet ve peygamber efendimizdir. Biz Türk'üz ama evvela Müslümanız. Bizim birliğimiz budur.'
 
TRABZON'DAKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ
 
Trabzon'daki kentsel dönüşüm projelerine de değinen Bayraktar, 'Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işidir. Trabzon'da Zağnos Deresi'nde kamulaştırma bedelleri 300 milyon lira. Devletin Trabzon'a yaptığı iştir bu. Tabakhane, Çömlekçi, Pelitli, Ortahisar ve Ayasofya'yı da yapacağız. Siz bize dua ettikçe bunlar olacak. Allah şaşırtmasın, gurur kibir vermesin diyeceksiniz, biz şaşırmayacağız. İktidar insanı sarhoşluğa götürür, insanı şaşırttırır. Allah şaşırtmasın. Bu dönem Allah'ın izniyle Trabzon'a farkındalık yaşatacağız, göreceksiniz. Yeter ki ufak tefek meselelere takılmayalım, birbirimizi kırmayalım' dedi.
Erdoğan Bayraktar, daha sonra beraberindeki AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Trabzon milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Faruk Nafız Özak, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ile partililerin bayramını kutladı.
 
Yeni Şafak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Trabzon Şehir Hastanesinin gelecek yıl hizmete açılması planlanıyor
  • 13.05.2024 10:57

Trabzon Şehir Hastanesinin gelecek yıl hizmete açılması planlanıyor

Gelecek yıl hizmete açılması planlanan Trabzon Şehir Hastanesi'nde 900 yatak kap ...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı görüntülendi!
  • 30.01.2024 17:24

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı görüntülendi!

Türkiye'nin ve dünyanın en modern hastanelerinden biri olarak tasarlanan Trabzon ...

Trabzon Şehir Hastanesinin yapımı hızla devam ediyor
  • 21.07.2023 10:18

Trabzon Şehir Hastanesinin yapımı hızla devam ediyor

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanes ...

Trabzon tarihi vilayet binası, aslına uygun olarak hizmet vermeye hazırlanıyor
  • 07.04.2021 11:04

Trabzon tarihi vilayet binası, aslına uygun olarak hizmet vermeye hazırlanıyor

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yaklaşık 2 ay önce ihale süreci tamamlanan ve yer ...

Uzungöl'de yıkımlar başlıyor
  • 05.09.2019 13:53

Uzungöl'de yıkımlar başlıyor

Turizm sezonunun sona ermesinin ardından Uzungöl'de imar barışına uygun olmayan ...

Karadeniz Bölgesi'nde İklim Değişikliği Eylem Planı'nda başlangıç noktası
  • 16.07.2019 15:47

Karadeniz Bölgesi'nde İklim Değişikliği Eylem Planı'nda başlangıç noktası

Karadeniz Bölgesi’nde dere yatakları ve riskli bölgelerdeki kentsel dönüşüm çalı ...