maritbet girişmaritbet
Ankara Mamak’taki Misket Kapalı Pazar Yeri hizmete girdi!

Ankara Mamak’taki Misket Kapalı Pazar Yeri hizmete girdi!

Kapalı Pazaryerleri halkasının ilkini Mamak Fahrikorutürk Mahallesi'nde yerine getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bu hizmetin ikinci halkası olan ve faaliyete başlayan modern Misket Kapalı pazar yerini gezerek, esnafa 'Pazar yeriniz hayırlı olsun' temennisinde bulundu

Kapalı Pazaryerleri halkasının ilkini Mamak Fahrikorutürk Mahallesi'nde yerine getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bu hizmetin ikinci halkası olan ve faaliyete başlayan modern Misket Kapalı pazar yerini gezerek, esnafa 'Pazar yeriniz hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

Mamak'ta semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl Fahrikorutürk mahallesi'nden başlayan Mamak Belediyesi, Misket, Akdere ve Karaağaç mahallelerinde de kapalı pazar yerleri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını gün geçtikçe artırıyor. Semt pazarlarını sokaklardan çıkararak, mahallelerde modern kapalı pazaryerleri oluşturan Mamak Belediyesi, Misket mahallesi'nde yapımı tamamlanan altı Pazar üstü spor kompleksli modern kapalı pazaryerini de hizmete açtı. Yeni hizmete açılan pazaryerinde pazarcılarla ve vatandaşla konuşup isteklerini dinleyen Başkan Akgül ilgiden çok memnun kaldı. Ziyaret sırasında Akgül, pazarda kurallara uymanın da toplum sağlığı açısından önemini vurguladı.

SAĞLIKLI ALIŞVERİŞ

Caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek sabit kapalı pazarların alacağını belirten Akgül, Kapalı Pazaryerlerinin çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarları olduğunu söyledi. Akgül, 'Kapalı pazar yerimiz bölge insanının yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışverişlerine son vererek, rahat ve sağlıklı koşullarda alış veriş imkânı sağlayacak. Misket mahallemizde büyük ihtiyaç olarak gördüğümüz kapalı pazaryerini tamamlayarak bölge insanına verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk. Mamak'ın her yerine hizmet götürmek bizim için ayrı bir öneme sahip. Görülüyor ki buradaki vatandaşlarımız ortaya çıkan işten son derece memnun. İnsanların memnuniyeti ise bizleri mutlu ediyor. Güle güle kullansınlar' dedi.

8 bin metrekare inşaat alanına sahip 3 katlı kompleksin zemin katında kapalı otopark, birinci katında kapalı pazar, üst katında ise 2 halı saha ve idari bina yer alıyor. Kompleksin birinci katı hafta sonu sebze meyve pazarının kurulacağı pazar yeri, üzeri kapalı olduğu için yaz ve kış aylarında kültürel ve sportif etkinliklerde de kullanılabilecek. Pazar yeri hafta içi ise otopark olarak hizmet verecek. Kapalı Pazar alanı böylece bölgenin ihtiyacı olan otopark ihtiyacını da karşılayacak. Misket kapalı pazaryerinde alışveriş yapan ve aldığı ürünün ağırlığını kontrol etmek isteyen Mamaklılar, pazaryerinde Mamak Belediyesi'nin elektronik terazilerini kullanabiliyor.

Yeni Şafak

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İnci Yaka Ankara projesinin fiyat listesi!
  • 20.07.2017 13:47

İnci Yaka Ankara projesinin fiyat listesi!

Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyan İnci Yaka Ankara projesinde daire f ...

İnci Yaka Ankara’da yaşam Aralık 2019’da başlıyor
  • 17.07.2017 12:55

İnci Yaka Ankara’da yaşam Aralık 2019’da başlıyor

Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyan İnci Yaka Ankara projesi 276 konut ...

TOKİ, Anakara Mamak’ta 66 daire satacak
  • 14.07.2017 15:34

TOKİ, Anakara Mamak’ta 66 daire satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Mamak’ta 66 adet konutu satışa çıka ...

Ankara Mamak'ta 215 milyon liraya arsa satışı!
  • 19.06.2017 10:39

Ankara Mamak'ta 215 milyon liraya arsa satışı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak’ta bulunan 3 arsasını toplam 215 lira tahmin ...

Ankara Mamak'ta 1.4 milyon liraya satılık dükkan-arsa!
  • 24.04.2017 09:09

Ankara Mamak'ta 1.4 milyon liraya satılık dükkan-arsa!

Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından Mamak'ta satışa konulan dükkan-arsa vasıflı ...

Ankara Belediyesi 18 adet gayrimenkulü satılığa çıkardı!
  • 31.03.2017 08:56

Ankara Belediyesi 18 adet gayrimenkulü satılığa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Ankara'nın belirli ilçelerin yer alan 1 ...