maritbet girişmaritbet
Aliağa Belediyesi 5 köyün caddesini yeniden düzenliyor!

Aliağa Belediyesi 5 köyün caddesini yeniden düzenliyor!

Aliağa Belediyesi; 5 köyün kente giriş çıkış için kullandığı ve Manisa kent merkezine bağlantıyı sağlayan güzelhisar caddesi yeniden düzenlendi

 

ALİAĞA BELEDİYESİ
 
 Aliağa Belediyesi kentin en büyük mahallesi, Yeni Mahalle'nin en önemli caddesi olan, 5 köyün kente giriş çıkış için kullandığı ve Manisa kent merkezine bağlantıyı sağlayan Güzelhisar Caddesi'ni baştan sona yeniliyor. Aralık ayında başlayan çalışmalarda sona geliniyor. Uzun yıllardır hizmet gitmeyen bölgeye büyük bir yatırım gerçekleştiren Aliağa Belediyesi'nin çalışmaları vatandaşları memnun etti. 
 
5 AYDA TAMAMLANDI
 
Kentin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştiren Aliağa Belediyesi önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturdu.  İlçenin coğrafi ve nüfus olarak en büyük mahallesi Yeni Mahalle'nin en önemli arteri Güzelhisar Caddesi tepeden tırnağa yenilendi. 5 köyün kente giriş çıkış için kullandığı ve Manisa kent merkezine bağlayan ana yol olan Güzelhisar Caddesi'nin Eski Garaj ile Cezaevi arasında kalan kısmı iki geliş, iki gidiş olmak üzere dört şerit olarak yeniden düzenlendi. 
 
ÇAĞDAŞ BİR CADDE OLDU
 
Yolun her iki tarafına 2,5 metrelik kaldırım yapılırken Orta refüj ve kaldırımlar ağaçlandırıldı. Ağaçlandırma ve Galvaniz Aydınlatma direklerinin konulmasıyla cadde çağdaş bir görünüme kavuştu. Çalışmalar vatandaşları sevindirdi. Aliağa Devlet hastanesine ulaşım için de kullanılan güzergahın çağdaş görünüme kavuşması, bölgeyi Aliağa'nın prestij alanlarından birine dönüştürdü. 
 
BAŞKAN OĞUZ; “SÖZ VERDİK, YAPTIK”
 
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Aliağa'nın hızla büyüdüğünü ifade ederek, kronikleşmiş altyapı sorunlarını bir bir çözdüklerini kaydetti. Başkan Oğuz, “Yıllardır hiç el atılmamış, hiç yatırım yapılmamış noktalarda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Göreve gelirken söz verdiğimiz bir çok yatırımı gerçekleştirdik. Güzelhisar Caddesi'nin düzenlenmesi de bunlardan biri. Güzelhisar Caddesi, Çağdaş Aliağa'nın modern yüzünü gösteren bir prestij bölgesine dönüşüyor. Yoğun trafiğe rağmen Çalışmalarımız sırasında bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Artık hem araçlar hem de yayalar için güvenli ve modern bir güzergah oluştu. Aliağamıza hayırlı olsun” dedi.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kemerlife XXIII
  • 27.11.2020 00:08

Kemerlife XXIII

...

TOKİ Aliağa'da çalışmalar başladı
  • 18.09.2020 11:40

TOKİ Aliağa'da çalışmalar başladı

TOKİ Aliağa Yeni Mahalle’de gerçekleştireceği 614 konutluk projede çalışmalar ba ...

Aliağa Belediyesi’nden 7 milyon TL’ye satılık taşınmaz
  • 27.12.2018 10:07

Aliağa Belediyesi’nden 7 milyon TL’ye satılık taşınmaz

Mülkiyeti Aliağa Belediye Başkanlığı’na ait olan taşınmaz 7 milyon 132 bin TL ka ...

Aliağa Belediyesi'nde satılık gayrimenkuller!
  • 07.06.2018 14:11

Aliağa Belediyesi'nde satılık gayrimenkuller!

Aliağa Belediye Başkanlığı, Bozköy Mahallesi'ndeki gayrimenkulleri ihale ile sat ...

Aliağa'da otluk ve makilik alanda yangın çıktı
  • 15.06.2014 17:26

Aliağa'da otluk ve makilik alanda yangın çıktı

Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Hasan Dağı mevkisinde öğle saatlerinde çıkan yan ...

Yenigün İnşaat rezidansla İstanbul'a geliyor!
  • 05.04.2013 12:21

Yenigün İnşaat rezidansla İstanbul'a geliyor!

Yurtdışı ve yurtiçinde devam eden 1 milyar dolarlık inşaat projeleri bulunduğunu ...