maritbet girişmaritbet
Adana Büyükşehir'den 2 yılda 18 köprü

Adana Büyükşehir'den 2 yılda 18 köprü

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü, kent içerisinden geçen DSİ sulama kanalları ile ıslah edilen Bucak Deresi üzerinde 15 araç köprüsünü hizmete açtı, 3 köprü de tamamlanma aşamasında

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü, kent içerisinden geçen DSİ sulama kanalları ile ıslah edilen Bucak Deresi üzerinde 15 araç köprüsünü hizmete açtı, 3 köprü de tamamlanma aşamasında. "Akıllı Dokunuş Projesi" kapsamında Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam 'da ana cadde, meydan ve kavşaklardaki düzenleme çahşmalan ile yeni bulvar açma uygulamalarının devam ettiğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Doğu-batı-kuzey-güney ayırımı yapmadan hummalı şekilde hizmet üretiyoruz. Aynca, Baraj Yolu 6.5 Durak Duygu Kafe karşısı. Mavi Bulvar Karaafat Caddesi, TEM Otoyolu'nun Tellidere çıkışı, Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı ile Sarıhular TOKİ konutları önündeki DSİ sulama kanalları üzerine 5 araç köpıüsü yaptık. Bir yandan kavşaklardaki geometrik hataları düzeltiyor, trafiğin rahatlamasını sağlıyoruz. Bir yandan da, peyzaj düzenlemeleri ile kentimizi görsel güzelliğe kavuşturuyoruz" şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nün de, Mehmet Akif Ersoy ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nden geçen ve ıslah edilen Bucak Deıesi'ne 10 köprü yaptığını ifade eden Başkan Vekili Aldınnaz, "Yine ASKİ ekiplerimizin Seyhan Yeni Mahalle'deki DSİ sulama kanalı üzerine inşaa ettiği 3 araç köprüsü de tamamlanma aşamasında.

Bu 3 köprüyü de 10 gün içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz" dedi. Başkan Vekili Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan toplam 18 araç köprüsü ve diğer 'Akıllı Dokunuş Projesi'uygulamalarıyla kent içi trafiğinin rahatlayacağını da sözlerine ekledi.

İstanbul Gazetesi

Yorum Yaz