maritbet girişmaritbet
YÜZDE 7 İNDİRİM FIRSATI!

YÜZDE 7 İNDİRİM FIRSATI!

Ukra İnşaat, fırsat sitesi Markapon ile birlikte düzenlediği kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor.

Ses getiren kampanyalarıyla dikkat çeken Ukra İnşaat, Türkiye'nin önde gelen fırsat sitesi Markapon ile yeni bir kampanyaya imza atıyor.

Böylece Ukra İnşaat; Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerindeki ev, ofis, mağaza ve home ofisler için %7'ye varan indirim imkânı sunuyor.

15 KASIM'A KADAR GEÇERLİ

Kampanyaya katılmak isteyenler, 15 Kasım tarihine kadar Markapon.com ve Gittigidiyor.com sitelerinden yalnızca 500 TL'den başlayan fiyatlarla indirim çeklerini alabiliyor ve 35.000 TL'ye varan indirim hakkına sahip olabiliyor.

Türkiye'nin en önemli fırsat sitelerinden Markapon ile işbirliğine giden Ukra İnşaat; Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerindeki konut, ofis, mağaza ve home ofisler için indirim fırsatını satışa çıkarıyor.

Ukra İnşaat sektörde ilk kez bir fırsat sitesinde gayrimenkul alımına yönelik toplamda %7'leri bulan özel indirimler sunuyor. Kampanya 15 Kasım'a kadar Markapon.com ve Gittigidiyor.com sitelerinden takip edilebiliyor.

Kampanya ile Markapon'un 7,5 milyonun üzerindeki fırsat takipçisi, Ukra İnşaat projelerinden özel indirim fırsatı satın alabiliyor.

İndirim çeklerini alan katılımcılar Ukra İnşaat satış ofisine giderek dairelerini, mağaza veya ofislerini beğenerek alım tutarına göre %7'lere ulaşan özel Markapon indiriminden anında faydalanabiliyor.

Ukra İnşaat-Markapon işbirliği, Türkiye e-ticaret sektörü için de bir ilk olma özelliği taşıyor. Markapon Genel Müdürü Murat Demirhan “Kampanya ile bugüne kadar bir indirim sitesinden sağlanan en büyük avantaj, otomobilden gayrimenkul sektörüne geçmiş oluyor. Markapon üyeleri, gayrimenkul sektörünün gündemde ve ilgi gören 4 önemli Ukra İnşaat projesinde 35.000 TL'yi bulan çok ciddi tasarruf imkanına ulaşıyor” dedi.

İnşaat sektörü ile fırsat siteleri arasında ilk kez bu çerçevede bir işbirliği yapıldığını belirten Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel, “Son dönemlerde yürüttüğümüz hediye daire, 30 yıl kredi seçeneği gibi her biri sektörde ilk kez uygulanan referans kampanyalarla yaratıcılığımızın sınırlarını zorluyoruz. Son olarak, sektörde yine bir ilk olan; Nur Fettahoğlu ve Necati Şaşmaz'ın oynadığı reklam kampanyamızda da mağazalarımız ve ofislerimiz için uyguladığımız 5 yıl boyunca ikinci kira gelirini garanti eden kampanyamızı duyurduk. İnşaat sektöründe daha önce yapılmamış pazarlama kampanyaları geliştirmeye devam edeceğiz” diyerek yeni kampanyalar üzerine çalıştıklarının bilgisini verdi.

Ukra İnşaat İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.ukrainsaat.com/

Telefon: 0212 699 99 61

M
ail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nur Fettahoğlu'nun başı dedesinden kalan evle dertte!
  • 16.11.2021 10:52

Nur Fettahoğlu'nun başı dedesinden kalan evle dertte!

İmar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edilen Nur Fettahoğlu ve kardeşinin ...

Necati Şaşmaz'lı Ukra İnşaat reklamı!
  • 29.08.2016 14:37

Necati Şaşmaz'lı Ukra İnşaat reklamı!

Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı Ukra İnşaat reklamı. ...

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’
  • 14.12.2015 14:10

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’

İstanbul Esenyurt’taki imar krizinde mağdur olan onlarca vatandaşın avukatlığını ...

Ukra City'i havadan gördünüz mü?
  • 08.03.2012 10:24

Ukra City'i havadan gördünüz mü?

Ukra İnşaat'ın Beylikdüzü projesi olan Ukra City'nin inşaat çalışmalarını gökyüz ...

UKRA İNŞAAT RÖPORTAJ
  • 19.12.2011 13:19

UKRA İNŞAAT RÖPORTAJ

Necati Şaşmaz'ın namı diğer Polat Alemdar'ın reklam yüzü olduğu Ukra İnşaat iki ...

Hane Plus Ukra İnşaat'ı havadan görüntüledik!
  • 24.07.2012 15:39

Hane Plus Ukra İnşaat'ı havadan görüntüledik!

Ukra İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hane Plus projesinin son görüntülerini, e ...