maritbet girişmaritbet
YILIN SON KAMPANYASI

YILIN SON KAMPANYASI

Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde yılın son kampanyası devam ediyor. Avrupa Konutları’nın Halkalı’da inşa ettiği yeni yaşam merkezi Atakent 3’de, yüzde 50 peşinat ve sıfır faiz avantajı ile daire sahibi olmak mümkün.

Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde yılın son kampanyası devam ediyor. Avrupa Konutları'nın Halkalı'da inşa ettiği yeni yaşam merkezi Atakent 3'de, yüzde 50 peşinat ve  sıfır faiz avantajı  ile daire sahibi olmak mümkün.

Konutta kalite ve güvenin markası haline gelen Avrupa Konutları, Atakent 3 projesi için yılın son kampanyasını düzenliyor. İki alternatifli kampanyada isteyen yüzde 50 peşinatla, isteyen yüzde 10 peşinatla istediği daireye sahip oluyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı konut tipinin bulunduğu projede fiyatlar 261 bin TL'den başlıyor.

Banka kredisi kullanmak istemeyenler için özel kampanya

Avrupa Konutları, banka kredisi kullanmadan  konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 50 peşinatla özel ödeme seçeneği sunuyor. Kefil ve banka kredisi gerektirmeyen kampanya kapsamında peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 50, Haziran 2012'de faizsiz olarak ödenecek ve  Temmuz 2012'de de daireler teslim edilecek.

Daha düşük peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenler içinde cazip ödeme planı sunuluyor. Yüzde 10 peşinat ile konut sahibi yapan kampanyada, Şubat 2012'de yüzde 10, Haziran 2012'de yüzde 5 oranında ara ödeme yapabilecekler. Ara ödemelere ekstra faiz yansıtılmıyor. Kalan yüzde  75'lik tutar içinse 120 aya kadar banka kredisi kullandırılıyor.

Avrupa Konutları Atakent 3 İletişim Bilgileri

Mail: [email protected]

Web: www.avrupakonutlari.com.tr

Telefon: 444 03 80

Yorum Yaz