maritbet girişmaritbet
Yeni Yıl hediyeniz Kelebekler Vadisi’nde!

Yeni Yıl hediyeniz Kelebekler Vadisi’nde!

‘Kelebekler vadisinde yeni yıl kampanyası %5 indirim , 5 parça ankastre ürün (bulaşık makinesi, fırın, set üstü ocak, davlumbaz, buzdolabı) ücretsiz

Sadece 166 ailenin yaşayacağı bu özel yaşam alanında yeni bir başlangıç yapmak, mutlu ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralamak için şimdi en uygun zaman. Neden mi? Çünkü bu ay Kelebekler Vadisi'nde satışlar yeni yıl hediyeli.  23-24-25-26 Aralık tarihlerinde, sadece bu günlere özel çok avantajlı fiyatlar geçerli olacak. Bu fiyatların ne olacağını öğrenebilmek içinse yapmanız gereken tek şey satış ofisini ziyaret etmek. Böylece hem projeyi yerinde görebilir, hem de örnek villayı gezebilirsiniz.

120 ay taksitle

3+1 ve 4+1 daire ile A tipi villa satışının tamamlandığı projede sınırlı sayıdaki 2+1 daire ve villaların satışı devam ediyor.

 23-24-25-26 Aralık tarihlerinde geçerli olacak çok avantajlı fiyatlar sadece bu tarihlerde satış ofisine gelen ziyaretçilere açıklanacak olup ödeme koşulları ise şu şekilde: Konut bedelinin %25'i sözleşme sırasında ödeniyor, kalan %75'lik kısım TEB'in Kelebekler Vadisi'ne özel kredi imkânı ile 120 aya kadar sabit taksitlerle kredilendirilebiliyor. Kredi oranları ise 0-60 ay arası için %0,78; 61-120 ay arası için %0,80.

 166 ÖZEL DAİRE

Mimart Yapı'nın “nefes aldıran” projesi Kelebekler Vadisi, sadece bir ev değil, doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunması nedeniyle, yüksek bloklardan ve şehir kalabalığından sıkılanlar tarafından tercih ediliyor.

Kelebekler Vadisi'nde 71.491m2 alan sadece 166 aileye ayrıldı. Tamamı tripleks olan 82 özel villa ve sadece 4'er katlı 8 blokta yer alan toplam 84 özel dairesiyle Kelebekler Vadisi doğal bir yatay yaşam alanı.

Az katlı yaşam şekli ve kaliteli mimarisi ile dikkat çeken, yeşille toprakla bir arada olmayı sevenler için inşa edilen Kelebekler Vadisi; Bahçeşehir Ispartakule gişelerine sadece 8 dakikalık  mesafesi ile de günlük hayatta ihtiyaç duyulabilecek her türlü sosyal donanıma yakın ve şehrin karmaşasından uzak bir yerleşim alanı.

%84'ünün açık alanlardan oluşması sayesinde bu projede yaşayanlar nefes aldıklarını hissedebilecekler. Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken, çocuklar da unutulmadı. Çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmesi için planlandı.

İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz arazi yapısıyla, Kelebekler Vadisi'nde her evin kendine özel bir manzarası ve konumu var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay ile görsel olarak tamamen özgürsünüz.

Kelebekler Vadisi'nin önceliği size her anlamda güvenli bir yaşam sunmaktır. Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomasyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünüldü.

Hem aracınızın güvenliği, hem de çocukların site içerisinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkânı bulunmakta.

Kelebekler Vadisi iletişim bilgileri
Web: www.kelebeklervadisi.com.tr
Tel: 0 212 440 07 07

  • Etiketler:

Yorum Yaz