maritbet girişmaritbet
Upcity Residence Kartal'da 48 ay 0 faizle!

Upcity Residence Kartal'da 48 ay 0 faizle!

Peşin ödemede yüzde 5 indirim uygulanan Upcity Residence'da 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor


Teknik Yapı'nın, Kartal Uğur Mumcu bölgesinde inşa ettiği, Aralık 2011'de sahiplerine teslim edilmeye başlanacak Upcity Residence ve Upcity Flats'tan daire alanlara sorulan 'Neden aldınız?' sorusuna cevap verenlerin yüzde 85'i 'Güvenli, yeşili bol, kaliteli hizmet alabileceğim bir sitede oturmak istiyorum' dedi.

Teknik Yapı'nın daire sakinleri arasında yaptığı araştırmadan çıkan diğer sonuçlara göre; projenin E-5 ile TEM'e çok yakın olması, uygun fiyat ve ödeme koşulları ile kapalı otoparkı olması, alım kararını etkileyen önemli faktörler olarak sıralandı. Ticari birimler de Upcity'yi cazip kılan diğer unsurlardan. Upcity'nin müşteri kitlesi daha çok mühendis, öğretmen, doktor ve orta-üst düzey yöneticilerden oluşuyor.


48 ay 0 faizle rezidans

Teknik YapıHolding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Upcity Residence'daki dairelerin ilk kez konut sahibi olmak isteyenler için uygun fiyat ve ödeme koşullarına sahip olduğunu söyledi. Teknik Yapı olarak bu anlayış kapsamında rezidans kavramına farklı bir yaklaşım getirdiklerini belirten Durbakayım, dairelerde yüzde 1 peşinat, sıfır faiz sunduklarını kaydetti. Durbakayım şöyle dedi:

"Peşin ödemede yüzde 5 indirim uyguluyoruz. Taksitli satışlarda 48 aya kadar sıfır faiz uygulaması bulunuyor. Minimum yüzde 25 peşinatlı satışlarda, geri kalan bakiyeye 12 ve 24 ay için 0, 36 ay vade içinse 0.28 ile 120 ay 0.76 arasında değişen uygun faiz seçeneği sunuyoruz.


Yüzde 35 peşinata 36 ay 0, yüzde 50 peşinata 48 ay 0 faiz avantajı bulunan projemizde, yüzde 1 peşinat ödeyerek daire almak isteyenlere yüzde 8 gibi üç ayrı ara ödeme ile birlikte kalan bakiyeye 12 ay için 0, 24 ay için 0.17 ya da 120 ay için 0.76 arası değişen faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyoruz."

 

Upcity Residence iletişim bilgileri
Web: www.upcityresidence.com
Web: www.teknikyapi.com
E-posta: [email protected]
Satış ofisi: 0216 444 10 08

  • Etiketler:

Yorum Yaz