maritbet girişmaritbet
Upcity Flats'da yüzde 1 peşin, sıfır faizle daire!

Upcity Flats'da yüzde 1 peşin, sıfır faizle daire!

Teknik Yapı, Kartal’da devam eden Upcity Flats'da projesinde yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz oranları ile daire sahibi olma fırsatı sunuyor

 


Teknik Yapı'nın, İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Kartal'daki Upcity Flats'da 12 aylık vadeyi seçen müşteriler, yüzde 1 peşinat ödemeleri halinde, daire tutarının yüzde 80'lik kısmına her hangi bir faiz oranı ödemeyecek. Upcity Flats projesinde bu ödeme planı çerçevesinde müşteriler sadece daire tutarının yüzde 19'luk kısmı üç eşit parça halinde 6 ayda bir ara ödeme şeklinde yapacak.


Upcity Flats'da kampanya dahilinde yüzde 1 peşinat ödeyenlerin 12 aylık vadedeki faiz oranı, yüzde 20 peşinat ödeyenlerin 24 aylık faiz oranı, yüzde 35 peşinat ödeyenlerin 36 aylık faiz oranları ve yüzde 50 peşinat ödeyenlerin 48 aylık faiz oranları sıfır olacak. 

Kartal Uğur Mumcu bölgesinde yer alan UpCity, yaklaşık 20 bin metrekare arazi üzerine inşa ediliyor. Ocak 2009'da başlayan Upcity Flats Aralık 2011'de bitecek. Ekonomik bir residence yaşam merkezi olan Upcity Flats, çağın gerektirdiği teknoloji ve kaliteyi lükse kaçmadan sunacak. Upcity Flats projesini tamamlayan UpCity Center'da sağlık ürünleri sunan mağazalardan fast food zincirlerine, banka şubelerinden gençlerin vakit geçirebileceği kafeteryalar ve giyim mağazalarına kadar alışveriş hayatını kolaylaştıran ticari birimler bulunacak.

Upcity Flats'da 88 metrekarelik 2+1 daireler 156 bin 200 liradan, 120 metrekarelik 3+1 daireler de 247 bin 700 liradan satılıyor.
 
 

Upcity Flats iletişim bilgileri
Web: www.upcityflats.com
Web: www.teknikyapi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 444 10 08

 

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz