maritbet girişmaritbet
Ukra İnşaat'tan kira garantili kampanya

Ukra İnşaat'tan kira garantili kampanya

Ukra İnşaat, 4 farklı projesinden mağaza ve ofis almak isteyenler için Türkiye’de ilk kez 5 yıl kira garantili bir kampanyaya imza atıyor.

Üstelik, mağaza ve ofislerin kullanım veya kiralama hakkı alıcıya bırakılıyor, hem Ukra'dan kira alırken hem de yeniden kiraya vermek mümkün oluyor.

Böylelikle Ukra İnşaat uzun dönemli kira garantisi veriyor, ikinci kiralayı yapma fırsatıyla yıllık getirinin %12'lerin üzerine çıkması mümkün oluyor. Ayrıca Ukra 5 yıllık yatırımın sonunda geri satma hakkıyla da anapara garantisi sağlıyor. Kampanya, halen inşaatı devam eden projelerde de geçerli olacak, böylece proje bitsin ya da bitmesin kira geliri derhal başlıyor.

Hayata geçirdiği projeleri ve başarılı satış rakamları ile inşaat sektöründe kısa zamanda önemli bir yer edinen Ukra İnşaat, yine Türkiye'de ilk olacak bir kampanya başlatıyor. Ukra İnşaat; Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerinde bulunan mağaza, ofis ve home ofisler için 5 yıl kira garantisi veriyor. Kira garantisinin yanı sıra satın alınan mağaza ve ofislerin kullanım veya kiralama hakkını da alıcıya bırakıyor.

Böylelikle Ukra İnşaat'tan mağaza ve ofis alanlar, Ukra'dan yılda %6 net kira geliri elde ediyor. Alıcılar dilerlerse bu gayrimenkulleri kendileri kullanıyor, ya da Ukra İnşaat'ın anlaşmalı kiralama ajansı yardımıyla kiralayarak en az bir o kadar daha kira geliri elde ediyor. Böylece mağaza ve ofislerden yıllık %12'nin üzerinde bir getiri elde etmek ve yatırımın geriye dönüş süresini 2 kat hızlandırmak mümkün oluyor.

Ukra İnşaat alıcılara 5 yıl boyunca toplam %30'luk bir kirayı garanti ettiği gibi dönem sonunda alıcıya satın aldığı gayrimenkulü kayıpsız ve kesintisiz iade etme hakkını da veriyor. Böylece yatırımcılar hiçbir şekilde anapara yatırımından zarar etmiyor ve 5 yıllık bir dönemde kullandıkları dönem veya almış olduğu kiralar ile kar ediyor. Bu kampanya ile alıcılar 5 yıl içerisinde hem yatırımlarının %60'ını geri alıyor hem de gayrimenkulün 5 yıllık değer artışından faydalanma şansı buluyor.

Kampanyanın bir diğer yeniliği de inşaatı devam eden Ukra City projesindeki mağazalar için kira garantisi verilmesi ve kira ödemelerinin başlaması. Böylelikle alıcılar mağaza veya ofisleri teslim edilmeden önce kira geliri elde etmeye başlıyor. Kampanya kapsamında bitmiş veya devam eden projenin satış sözleşmesinin imzalanmasını takip eden 31. gün kira ödemeleri başlıyor.

Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus projelerinde farklı büyüklüklerde ve konumda alternatifler bulunuyor. Böylece her ihtiyaca yönelik mağaza ve ofis bulmak mümkün olabiliyor.

Ukra City, Hane Plus, Han Plus ve Sedai Plus metrekare satış fiyatları 2.000 TL'den başlıyor. Alıcılar toplam bedelin %50'sini nakit ödeyebiliyor, kalan %50 için ise banka kredisi veya aylık %0,75'ten başlayan faizlerle 48 aya kadar Ukra Finans kredisi kullanabiliyor.

2500 konut ve 73 mağazadan oluşan Ukra City Aralık 2012'de, 800 konut ve 8 mağazadan oluşan Hane Plus Ocak 2012'de teslim edilecek. 268 üniteden oluşan Han Plus ve 56 bağımsız bölümden oluşan Sedai Plus projeleri ise teslime hazır durumda.

Ukra İnşaat İletişim Bilgileri

Web adresi: http://www.ukrainsaat.com/

Telefon: 0 212 867 95 00

Mail: [email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nur Fettahoğlu'nun başı dedesinden kalan evle dertte!
  • 16.11.2021 10:52

Nur Fettahoğlu'nun başı dedesinden kalan evle dertte!

İmar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edilen Nur Fettahoğlu ve kardeşinin ...

Necati Şaşmaz'lı Ukra İnşaat reklamı!
  • 29.08.2016 14:37

Necati Şaşmaz'lı Ukra İnşaat reklamı!

Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı Ukra İnşaat reklamı. ...

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’
  • 14.12.2015 14:10

‘Esenyurt’taki zarar 100 milyon TL’

İstanbul Esenyurt’taki imar krizinde mağdur olan onlarca vatandaşın avukatlığını ...

Ukra City'i havadan gördünüz mü?
  • 08.03.2012 10:24

Ukra City'i havadan gördünüz mü?

Ukra İnşaat'ın Beylikdüzü projesi olan Ukra City'nin inşaat çalışmalarını gökyüz ...

UKRA İNŞAAT RÖPORTAJ
  • 19.12.2011 13:19

UKRA İNŞAAT RÖPORTAJ

Necati Şaşmaz'ın namı diğer Polat Alemdar'ın reklam yüzü olduğu Ukra İnşaat iki ...

Hane Plus Ukra İnşaat'ı havadan görüntüledik!
  • 24.07.2012 15:39

Hane Plus Ukra İnşaat'ı havadan görüntüledik!

Ukra İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hane Plus projesinin son görüntülerini, e ...