maritbet girişmaritbet
Ukra City'de şimdi alan ağustosta ödüyor!

Ukra City'de şimdi alan ağustosta ödüyor!

Ukra İnşaat, Beylikdüzü’nde yükselen Ukra City için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüketiciler, ödemeleri ağustos ayında başlayacak şekilde % 75’e kadar banka kredisi kullanabiliyor

Başarılı projeleriyle inşaat sektöründe önemli bir yer edinen Ukra İnşaat, Beylikdüzü'nde yükselen Ukra City için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında tüketiciler, ödemeleri ağustos ayında başlayacak şekilde %  75'e kadar banka kredisi kullanabiliyor. % 25'lik peşinat ise faiz ve vade farkı olmaksızın 1 yıl içerisinde tamamlanabiliyor. Kampanyada peşin alımlara da % 10 fiyat indirimi uygulanırken, ikinci ev alımlarında ise toplam indirim % 15'e ulaşıyor.

 Beylikdüzü'nde beklentilerin ötesinde bir yaşam alanı yaratmak hedefiyle hızla yükselen Ukra City, ev sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri ve makul fiyatlar sunuyor. Bu amaçla yepyeni bir kampanyaya imza atan Ukra City'den konut sahibi olmak isteyenler, evlerini şimdi alabilecek, ödemelerine ise Ağustos 2011'de başlayacak.

 Ukra City'nin 1.646 evden oluşan birinci fazına özel kampanyasında, ev sahibi olmak isteyenler, konut bedelinin % 75'ine kadar banka kredisi kullanabiliyor ve kredi ödemelerini ağustos ayında başlatabiliyor. Ukra İnşaat, banka kredisi kullanarak ev sahibi olacaklara kredi faiz oranlarının artmayacağının garantisini sunuyor. Üstelik bu süre içerisinde faizlerdeki olası düşüşler de tüketici lehine yansıtılıyor. % 25'lik peşinat ise 1 yıl içerisinde tamamlanabiliyor. Peşinat ödemeleri için vade farkı ve faiz uygulanmıyor.

 Ev sahibi olmak isteyenler, dilerlerse 60 aya kadar Ukra İnşaat'tan kredi kullanarak da daire satın alabiliyor. Kampanyada ayrıca, peşin alımlara % 10, ikinci evi alanlara da toplam % 15 indirim uygulanıyor. Komşusu veya arkadaşını da Ukra City'den ev sahibi yapanların ise, kendi kredilerinin 3.000 TL'ye kadar olan 3 taksidi Ukra İnşaat tarafından karşılanıyor.

Beylikdüzü'nün yükselen değeri olmaya aday projede ev fiyatları 79 bin TL'den aylık taksitler ise 750 TL'den başlıyor. Metrekare satış fiyatının 1+1 evlerde 1.250, 2+1 evlerde ise 1.360 TL olduğu Ukra City, önemli bir yatırım fırsatı da sunuyor.

 Yeşil Alanı ve Sosyal Donatılarıyla Dikkat Çeken Çağdaş Bir Proje: Ukra City

 42 dönüm alan içerisinde, % 85'i yeşil alandan oluşan dev projede toplam 2.650 konut yapılacak. Şu anda 1.646 konutluk ilk fazı satışta bulunan ve bugüne kadar 1.000 evin sahiplerini bulduğu Ukra City'de 1'i yıldız blok olmak üzere yalnızca 7 blok inşa ediliyor. Projede fitness merkezi, sauna, tenis kortu, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve sosyal tesis gibi donatıların yanı sıra mağazalar da bulunuyor. Ayrıca projede 24 saat sıcak su, merkezi uydu, 24 saat güvenlik, jeneratör, acil anons ve aydınlatma, yangın söndürme ve duman tahliye ile görüntülü diyafon sistemi yer alıyor.

Betonarme özellikleri, yapı özellikleri, mekanik ve elektrik özellikleri ile kaliteden ödün vermeyen Ukra City'de binalar, en son deprem yönetmeliği standartlarına uygun inşa ediliyor. Projede fore kazıklı radye temel ve endüstriyel kalıp sistemi kullanılıyor.

Ukra City'nin yakın çevresinde üniversite, alışveriş merkezi, sanayi sitesi ve hastane yer alıyor. Havaalanı, E5 ve E6 otoyollarına çok yakın konumlanan proje yeni metrobüs bağlantısıyla daha da değerli bir konuma geliyor.

Ukra City Fiyat Listesi

2.650 ev ve 70 işyerinden oluşan proje, yeni bir başlangıç yapmak isteyenleri huzurlu bir yaşama davet ediyor. Projedeki evlerin şu ana kadar % 61'i satıldı. Makul fiyatlar ve ödeme koşulları sunan Ukra City'de evlerin metrekare ve fiyatları aşağıda görülebilir:

1+1 evler             : 63 - 75 m²           79.000 - 130.000 TL.

2+1 evler             : 113 - 124 m²     154.000 - 192.000 TL.

3+1 evler             : 160 m²               240.000 - 280.000 TL.

UkraCity iletişim bilgileri
Web: www.ukrainsaat.com

Web: http://www.ukracity.com
E-posta: [email protected]     
Tel: 0 212 444 82 72

  • Etiketler:

Yorum Yaz