maritbet girişmaritbet
Ukra City’de, 5 bin TL peşine daire!

Ukra City’de, 5 bin TL peşine daire!

Ukra İnşaat’ın Hane Plus projesinde 800 konut, Ukra City’nin ilk fazında ise bin 650 konutta satışa devam ediyor. Ukra İnşaat CEO’su Kürşat Tuncel “Hane Plus projemizde yüzde 75, Ukra City projemizde ise yüzde 61 oranında satışlar tamamlandı” dedi

Ukra İnşaat'ın kampanyaları hakkında bilgi veren Ukra İnşaat CEO'su Kürşat Tuncel, Hane Plus için düzenledikleri kampanyada tüm daire tipleri için yalnızca 5 bin TL peşinat ödendiğini kaydetti. Tuncel, toplam yüzde 25'lik peşinatın kalanının ise teslim tarihi olan Aralık 2011'de ödendiğini ifade ederek, "Yine yüzde 75'e kadar banka kredisine de Aralık 2011'de teslimden sonra başvuruluyor. Hane Plus'tan konut alanlar teslimata kadar başka bir taksit veya kredi ödemesi yapmıyorlar. Ayrıca kampanya döneminde nakit alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor. İkinci ev alımlarında toplam indirim oranı yüzde 20'ye ulaşıyor. 4 ev alana ise 5'inci ev olarak bir adet 1+1 daire hediye ediliyor" dedi.

Komşusunu getirenin taksiti Ukra'dan
Hane Plus'ta 'Komşunu da getir" sloganıyla bir uygulamayı hayata geçirdiklerini anlatan Tuncel, "Hane Plus'ta "Komşunu da Getir" sloganıyla referans gösterilen kişiler Hane Plus'tan daire alırsa referans veren ev sahibinin 3 taksitinin 3 bin TL'sine kadar Ukra İnşaat karşılıyor. Hane Plus'ta banka kredisi açılana kadar faiz artışlarından zarar görülmeyeceğini Ukra İnşaat garanti altına alıyor, lehte oluşabilecek farklar ise müşterilere yansıtılıyor" diye konuştu. Tuncel, Hane Plus'ta 1+1'den 3+1'e kadar değişen farklı tipteki dairelerinfiyatlarının 88 bin TL'den başladığı bilgisini de verdi. Tuncel, Ukra City projesindekikampanyada ise yüzde 75'e kadar banka kredisi kullanılabildiğini belirterek, banka kredisi ödemelerinin ağustos ayında başladığını, yüzde 25'lik peşinatın ise istenildiği şekilde ve koşullarda 1 yıl içerisinde ödenebildiğini kaydetti.

Kredi taksitleri kira ile karşılanabilir
Tuncel, Beylikdüzü bölgesinde 1+1 dairelerin 500- 550 TL aralığından rahatlıkla kiraya verilebildiğini söyleyerek, banka kredisi taksitlerinin yüzde 60- 70'inin kiradan karşılayabilmenin mümkün olduğunu belirtti. Projedeki 67-75 metrekare arasındaki 1+1 konutlarınfiyatlarının 79 bin-130 bin TL arasında, 113- 124 metrekare arasındaki 2+1 dairelerinfiyatlarının ise 154-192 bin TL arasında değiştiğini dile getiren Tuncel, Ukra City'nin bin 250- bin 360 TL arasındaki metrekare fiyatlarıyla önemli bir yatırım aracı olduğunu ifade etti.

Kampanya, satışları yüzde 250 artırdı
Kampanyaların belirli dönemlerde satışları hızlandırmak ve fırsat yaratmak açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Tuncel, "Zira ulaşılabilirliği artırıyor ve reklamlar sayesinde ilgi artışı yaşanıyor. Son 3 aylık dönemde Ukra İnşaat'ın satışlarında yüzde 250'nin üzerinde artış sağladık. Bu rakama paralel olarak başarılı bir ciro artışı da yakalandı" dedi. Satışların yüzde 50'sinin nakit, yüzde 35'inin banka kredisi, yüzde 15'inin ise Ukra kredisiyle gerçekleştiğini anlatarak, "Ancak son dönemde banka kredisi ödemelerini erteleyen kampanyalarımız çok ilgi çekti. Diğer yandan satışlarımızın yaklaşık yüzde 10'u yurtdışında yaşayan kişilere yapılıyor, burada da yüzde 600'ün üzerinde artış sağladık" diye konuştu.

 

UkraCity iletişim bilgileri
Web: www.ukrainsaat.com

Web: http://www.ukracity.com
E-posta: [email protected]     
Tel: 0 212 444 82 72

  • Etiketler:

Yorum Yaz