maritbet girişmaritbet
Tulip Turkuaz’da kampanyaya devam! 1270 lira peşinatla!

Tulip Turkuaz’da kampanyaya devam! 1270 lira peşinatla!

Tulip Turkuaz projesinin “Teslimata kadar yüzde 1 peşinat” kampanyası uzadı. Tulip Turkuaz’da 1270 lira peşinatla daire almak mümkün


 

11 blokta 1150 konuttan oluşan Tulip Turkuaz projesi Ispartakule'de yapılıyor. Tulip Gayrimenkul, Tulip Turkuaz evleri projesinde uyguladığı “Teslimata kadar yüzde 1 peşinat” kampanyasını uzattı.
 
Tulip Turkuaz Bahçeşehir projesinde nisan ayında başlayan ve ilgi gören kampanya mayıs ayında da devam edecek. Bahçeşehir Tulip Turkuaz projesinde uygulanan kampanya çerçevesinde bugüne kadar 480 dairenin satışı gerçekleşti.
Tulip gayrimenkul CEO'su Burak Erten, Tulip Turkuaz konutları projesinde satışların kampanya ile birlikte hızlandığını, toplam satışların üçte birinin kampanya süresinde gerçekleştiğini açıkladı.

Bahçeşehir Tulip Turkuaz projesi, yüzde 1 peşinat kampanyası ve kademeli artan ödeme yöntemine ek olarak, 6 ay taksit erteleme fırsatı sunuyor. TulipTurkuaz Bahçeşehir projesi, bu sayede ev teslimine kadar olan banka taksitleri de karşılayarak ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük kolaylık sunuyor.
 
Tulip Turkuaz Ispartakule evlerinde 1 Nisan'da başlayan ve yoğun ilgi ile mayıs ayında da devam eden kampanya ile 1-30 Nisan arasında 125 daire satan Tulip Gayrimenkul, satışa başladığı günden bu yana toplam 475 dairelik satışa ulaşmış oldu.

Ispartakule Tulip Turkuaz evlerinde bu kampanya ile örneğin; 127 bin TL'lik bir daireyi yüzde 1 peşinat ile 1.270 TL ödeyerek alan alıcı, 120 ay, artan taksitli, 0,94 faiz oranıyla aldığı yüzde 75'lik 95 bin 250 TL konut kredisinin taksitleri 6 ay boyunca erteleniyor. Tulip Turkuaz konutlarında yedinci aydan itibaren, ev teslimine kadar ki süre zarfında alıcının ödeyeceği taksitleri de firma karşılıyor. Tulip Turkuaz bahçeşehir'de kalan yüzde 24'lük peşinatı iki yıl sonrasına faizsiz 30.480 TL olarak ödeme olanağı sağlıyor.
 
 

Tulip Turkuaz iletişim bilgileri
Web: www.tulipturkuaz.com
Tel: 0 212 405 05 85
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz