maritbet girişmaritbet
Teknik Yapı’dan peşinde yüzde 5 indirim!

Teknik Yapı’dan peşinde yüzde 5 indirim!

Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz oranı ile satışı süren Kartal bölgesindeki Evora ve Upcity Flats, Upcity Residence projelerinde, peşin ödemelere yüzde 5 indirim uygulanıyor

Yüzde 1 peşinat ve sıfır faiz oranı ile satışı süren Kartal bölgesindeki Evora ve Upcity Flats, Upcity Residence projelerinde, peşin ödemelere yüzde 5 indirim uygulanıyor. Taksitli satışlarda ise değişen peşinatlara göre 48 aya kadar uzanan sıfır faiz uygulamaları yer alıyor.

Mesela minimum yüzde 25 peşinatl satışlarda, geri kalan bakiyeye 12 ve 24 ay için 0, 36 ay vade için ise 0.28 ile 120 ay 0.76 arasında değişen uygun faiz seçeneği sunuluyor. Yüzde 35 peşinata 36 ay 0 faiz, yüzde 50 peşinata 48 ay 0 faiz avantajı bulunan projede; yüzde 1 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 8 gibi üç ayrı ara ödeme ile birlikte kalan bakiyeye 12 ay için 0 veya 24 ay için 0.17 veya 120 ay için 0.76 arasında değişen uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı bulunuyor.

 

Son çeyrekte fiyatlar artar, yazın ikinci el hareketlenir

KARTAL bölgesinde 500 dairelik bir rezidans projesi Tuzla'da 5.500 konutluk proje gerçekleştirmeye hazırlanan Teknik Yapı Holding'in Başkanı Nazmi Durbakayım, makro ekonomideki diğer bileşenlere (enflasyon, cari açık vs) bağlı olarak faiz oranlanılın binde 10-15 civarında bir bant içinde yukarı doğru hareket edeceğini, yılın son dönemine girerken, (bayram ve tatil sonrası-okul öncesi) arz ve talep dengesine bağlı olarak konut fiyatlarında yüzde 10 seviyelerinde bir artı yaşanacağını kaydetti. Yaz aylarında evlilik dönemine bağlı olarak özellikle ikinci ellerde bir hareketlilik olabileceğini belirten Durbakayım, "Mevcut hükümetin yine tek basma iktidar olması durumunda, seçim beyannamesinde belirtildiği üzere Kartal ve Silivri'nin iki İstanbul merkezi olmasına bağlı olarak söz konusu bölgelerdeki yeni projeler ve fiyattan yukarı çıkabilir" dedi.

 

İletişim bilgileri

Web: http://www.teknikyapi.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz