maritbet girişmaritbet
Talas evlerinde 60 ay taksitle 55 bin TL’ye ev

Talas evlerinde 60 ay taksitle 55 bin TL’ye ev

Garanti Konut ve Sel Yapı Grubu Genel Müdürü Temur Selman; ürettikleri konutları 55 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunduklarını, evlerin teslim tarihi konusunda ise müşterilerine 'garanti verdiklerini' söyledi .

Garanti Konut ve Sel Yapı Grubu Genel Müdürü Temur Selman; ürettikleri konutları 55 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunduklarını, evlerin teslim tarihi konusunda ise müşterilerine 'garanti verdiklerini' söyledi .
Garanti Konut ve Sel Yapı Grubu Genel Müdürü Temur Selman, Kayseri'de binlerce insanı ev sahibi yapan Sel Yapı Grubu'nun 'herkes ev sahibi olsun' sloganıyla 55 bin liradan başlayan fiyatlarla konut satışına başladığını söyledi.
Selman, şöyle konuştu: "Kayseri Garanti Konut olarak, geliştirdiğimiz 'garanti konut sistemi' ile konutta garanti dönemini başlattık. Kayseri ve yurt genelinden gelen talepler doğrultusunda 90 metrekareden başlayan konutları 55 bin bin liradan başlayan fiyatlarla satıyoruz. Konut alıcılarının ihtiyacına göre Kayseri'nin dört bir yanında konut üretiyoruz." Yılların birikimiyle konut sektöründeki sıkıntıları iyi analiz ederek 4 sene önce Garanti Konut sistemini oluşturduklarını dikkat çeken Temur, bu sistemle evlerin teslim süresinin isteğe göre 24 ile 36 ay olarak sözleşmeyle garanti altına alındığını belirterek, "Ev fiyatı 60 aya kadar taksitlendirilebiliyor. İnsanlar yap-sat şeklinde ve 500 liradan başlayan taksitlerle garanti konuttan ev sahibi olabiliyorlar.
Garanti Konut yaptığı evleri eksiksiz olarak, en önemlisi çevre düzenlemesi yapılarak teslim edecek" dedi.
Ev alacaklara uyarı

 Selman, geliştirdikleri bu sistem nedeniyle birçok firmanın kendilerini takip ettiğini belirterek, "Bu nedenle ev alırken insanlarımızın iyi araştırma yapması gerekli" diye konuştu.
Talas Evleri projesinin ilk üç etabının kısa sürede tükendiğini belirten Selman, şu bilgileri verdi: "Gelen talepler doğrultusunda 4'üncü etabı satışa çıkardık. Bizim Evler projemizde 1'inci etap tamamlanmak üzere. Evlerimiz 90 metrekarelik 2+1 ve 120 metrekarelik 3+1 tipinde tasarlandı. Daireler ailelerimizin rahatlıkla yaşayacağı şekilde planlandı. Zaten ev alanlarının büyük çoğunluğu yeni evli çiftler, insanlar burasını, masrafı az ve karlı bir yatırım olduğu için tercih ediyor. Kayseri artık dünya markası bir şehir oldu. Bu nedenle yurdun dört bir yanından insanlar konut sahibi olmak için Kayseri'yi tercih ediyor. Biz de Kayseri'nin çeşitli bölgelerinde gerek fiyat, gerekse büyüklük açısından herkese hitap edecek projeler geliştirerek insanlara çözüm sunuyoruz."
2011'de 341 daire teslim edecek

2010 yılı itibariyle satış hedeflerini tutturduklarını söyleyen Selman, "Geçen yıl 150 daire teslim ettik, bu yıl 341 daire teslim edeceğiz. Ayrıca ağustos ayında Türkiye ve Kayseri halkının karşısına daha önce Kayseri'de hiç yapılmamış düzeyde bir projeyle çıkacağız" dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz