maritbet girişmaritbet
Suat Altın İnşaat’tan yeni kampanya!

Suat Altın İnşaat’tan yeni kampanya!

“Eskiyi getir, yeniyi götür” kampanyasıyla herkesi yeni konut sahibi yapmayı hedefliyor. Şirket, eski dairenizle yeni daireniz arasındaki fiyat açığını uygun ödeme koşullarıyla tahsil ediyor

Ailelerin, özellikle site halinde inşa edilecek konutların ortak kullanım alanı olarak kreş istediğini vurgulayan Kılınç, "Aileler, sabah saatlerinde işe giderken, yol çilesi çektirerek çocuklarını kreşe bırakmak istemediklerini beyan ettiler. Spor salonları ve yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarının olmasını isteyen anne ve babalar, çocuklarıyla belli bir zamanı burada geçirmeyi düşünüyor. En önemli talepleri ise, güvenlik sorunu olmaması. Aileler, çocuklarını sitede oyun parkına bıraktıklarında başına herhangi bir iş gelmemesini istiyor. Site halinde düşünülen apartmanların ortak kullanımı olarak sosyal tesislerin bulunması da talepler arasında. Restoran, kuaför, çay bahçesi ve benzeri sosyal alanlarında ortak kullanımda olması, sitedeki bütün komşularla birlikte en azından burada buluşma ve sohbet etme talepleri yer alıyor. Bu taleplerin yer aldığı bin konutluk projenin yapımına 2012 yılında başlayacağız" şeklinde konuştu. Kılınç, "Her bütçeye uygun dairelerin olacağı bu projede 1+1,2+1,3+1 daireler olacak. Bu projenin yapımı için şimdilik belirlediğimiz bütçe 100 Milyon lira" dedi.

Devam eden konut projelerinden de kısaca bahseden Kılınç, genellikle şehir dışında ve Avrupa'da yaşayan Kayserililerin de tercih edebileceği özel kampanyalarının olduğunu sözlerine ekledi. Kılınç, "İldem ve Uğur Evler bölgelerinde inşaatlarımız var. Tramvay güzergahı üzerinde bulunan Goldenlife projemize 30 ay vade farksız, yüzde 40 peşinat alarak kalan yüzde 60'lık kısmına vade uyguluyoruz. 3+1 daire, 170 metrekare 118 bin TL'den başlayan fiyatlarımız var. Altın Towers dediğimiz 2+1 projemizde 82 bin TL'den başlayan fiyatlar söz konusu. Sosyal yaşam alanlarımız içerisinde yüzme havuzunun yanı sıra Türk hamamı, sauna, çocuk oyun odaları, sinema salonları ve Kayseri'yi izleyebilecekleri teras katımızda olan seyir odamız var. Ayrıca dairelerimizle akıllı süpürge sistem de uyguluyoruz" şeklinde aktardı.


" ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR"

Kampanyaya göre sahip olduğunuz ev değerinde Suat Altın İnşaat'a veriliyor. Suat Altın İnşaat'ın projelerinden birini seçiyorsunuz. Daireler arası fark ise uygun ödeme koşullarıyla tamamlanıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tamer Karadağlı, Suat Altın İnşaat'ın reklam filminde
  • 13.05.2014 14:42

Tamer Karadağlı, Suat Altın İnşaat'ın reklam filminde

Ünlü oyuncu, İstanbul ve Ankara'da proje yapmaya hazırlanan Suat Altın İnşaat'ın ...

Suat Altın İnşaat Kayseri’de kentsel dönüşüme destek veriyor!
  • 02.05.2012 13:03

Suat Altın İnşaat Kayseri’de kentsel dönüşüme destek veriyor!

Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Suat Kılınç, Kayseri’nin geleceğini ve projeleri ...

Sedat Kılınç artık kendi projelerini üretecek
  • 14.03.2018 15:48

Sedat Kılınç artık kendi projelerini üretecek

Gayrimenkul sektörünün duayen isimlerinden Sedat Kılınç artık kendi projelerini ...

Golden Tulips Kartal ne zaman teslim edilecek?
  • 05.05.2016 14:01

Golden Tulips Kartal ne zaman teslim edilecek?

Kartal'da Suat Altın İnşaat imzasıyla inşa edilen Golden Tulips projesinde fiyat ...

Kayserili inşaat devi İstanbul’a ‘Kartal’ gibi girdi
  • 14.09.2014 15:35

Kayserili inşaat devi İstanbul’a ‘Kartal’ gibi girdi

Kayseri kökenli Suat Altın İnşaat, İstanbul inşaat sektörüne Kartal’dan girdi ...

Kayseri Erciyesspor'un yeni ismi bakın ne oldu!
  • 13.09.2014 15:08

Kayseri Erciyesspor'un yeni ismi bakın ne oldu!

Kayseri'nin Spor Toto Süper Lig'deki tek temsilcisi mavi-siyahlı ekibin ismi iki ...