maritbet girişmaritbet
Spradon Quartz'ta Anneler Günü hediyesi! Peşinat yok!

Spradon Quartz'ta Anneler Günü hediyesi! Peşinat yok!

Sadece 9 Mayıs'ta geçerli olmak üzere projeden ev alanların yüzde 5 tutarındaki peşinatını Kuzu Grup hediye ediyor

 

Kuzu Grup,  Bahçeşehir'in merkezinde inşa ettiği Spradon Quartz projesinde Anneler Günü'ne özel bir kampanya düzenledi.

Sadece 9 Mayıs'ta geçerli olmak üzere projeden ev alanların yüzde 5 tutarındaki peşinatını Kuzu Grup hediye ediyor. Ağustos teslimi dairelerde 120 aya kadar sıfır faiz uygulanıyor.

Sınırlı sayıda dairenin kaldığı proje bin 45 daireden oluşuyor. 53 bin metrekare alanda yükselen projenin önceki etapları olan, Spradon Evleri, Spradon Teras Evleri ve Spradon Kuleler'inde yaşam başladı.

EMLAK GYO güvencesindeki projede, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal tesis alanı, yüzeyde araç geçişi olmayan yeraltı otoparkı; ailecek yürüyüşler, dostlarınızla keyifli sohbetler yapabileceğiniz yem yeşil yaşam alanları, Spradon Quartz'ın yaşandıkça mutluluk veren pozitif yanlarından sadece birkaçı. Spradon Quartz Projesi'nin 4 farklı bölümü bulunuyor.

Bu bölümler Quartz ailesinin diğer taşları olan Akik, Opal, Ametis ve Oniks taşlarıyla sembolleştirildi. Estetik görünümleriyle çevrelerini güzelleştiren bu taşlar, aynı zamanda pozitif enerji yayma güçleri ile bu projeye ilham kaynağı oldu.

İletişim bilgileri

Web: www.spradon.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 58 98
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz