maritbet girişmaritbet
Soyak Park Aparts’tan yılın fırsatı! 96 bin TL!

Soyak Park Aparts’tan yılın fırsatı! 96 bin TL!

Soyak’ın İstanbul Halkalı’daki yeni projesinin satışları özel fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla sürüyor



 
                                  
Soyak'ın İstanbul Halkalı'daki yeni projesinin satışları özel fiyatlar ve uygun ödeme koşullarıyla sürüyor. Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, “İstanbul'da yeni nesil bir yaşam projesine yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyoruz. ” dedi.
 
Gayrimenkul sektöründe yaklaşık 50 yıldır yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla sunmayı hedefleyen Soyak, 3 yıl aradan sonra Soyak Park Aparts projesiyle döndüğü İstanbul'da yoğun ilgiyle karşılanıyor.
 
Soyak Holding CEO'su M. Emre Çamlıbel, Soyak Park Aparts'la İstanbul'da yeni bir Soyak projesi için oluşan yoğun talebe en güzel şekilde cevap verdiklerini belirterek, “3 yıl boyunca İstanbul'daki yeni projemizi bekleyen müşterilerimiz, Soyak kalitesine duyulan güvenin rahatlığı ile hemen satın aldı” dedi. Yoğun satış temposu yüzünden satış ekibi ve internet altyapısının desteklendiğini belirten Çamlıbel, hızlı satış grafiğinin devam ettiğini söyledi. 
 
Soyak Park Aparts, satın alırken sunduğu ödeme avantajlarının yanı sıra, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma imkanı sağlayacak.  Daire fiyatlarının 96 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts'da, bahçeli ve dubleks kent evlerinin fiyatları, 230 bin ile 650 bin TL arasında değişiyor.  Soyak Park Aparts'da, her bütçeye uyarlanabilecek artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor.  Projede, %5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri ile kaliteli bir yaşama kavuşmak mümkün.
 
TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin Soyak projelerinin değer artışı ile ilgili olarak yaptığı Konut Araştırması Raporu'na göre; İstanbul ve İzmir'de, Soyak projelerinin bulunduğu bölgenin değerini de artırdığı ortaya çıktı.
Soyak Projeleri değerleme raporuna göre; lansman tarihinden bugüne kadar Soyak Yenişehir'in %1078, Soyak Olympiakent'in %143; Soyak Evreka'nın % 38; Soyak Mavişehir'in %55 oranında değer kazandığı belirtildi.
 
Soyak Park Aparts; Tasarrufu ve Yeni Nesil Teknolojiyi Bir Arada Sunuyor
 
Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Soyak'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen projede modern teknoloji imkânlarının kullanılıyor; 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV, görüntülü konuşma yapılabilen IP telefon ve kablosuz internet hizmeti de sunuluyor. Ayrıca dairelerde merkezi uydu bağlantısı imkanı da bulunuyor.
 
Soyak Park Aparts projesi Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ne uygun şekilde geliştirilirken; doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine önem gösterildi. Otomatik bahçe sulamanın yanı sıra toprağa karıştırılan granüller kullanılarak az suyla sağlıklı yeşil alanlar oluşturabilecek. Ortak alanlarda fotoselli batarya sistemleri, çevre aydınlatmasında LED'li sistemler ve su ısıtmasında güneş paneli kullanımı ile tasarruf sağlanarak düşük aidat imkânı sunulabilecek. Aynı zamanda, dairelerde dimmerli aydınlatma ürünleri ve 2 kademeli rezervuarlı (3–6 litre)  klozetler kullanarak hem doğanın hem de daire sahiplerinin kazanması hedefleniyor.
 
Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğu Soyak Park Aparts'ın sakinleri, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.

 
Soyak Park Aparts İletişim Bilgileri:
Web: http://www.soyak.com.tr/
Tel: 444 0 795
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz