maritbet girişmaritbet
Soyak Park Aparts'ta ayda 534 TL taksitle!

Soyak Park Aparts'ta ayda 534 TL taksitle!

Soyak Park Aparts'ta 'Ayda 534 TL' taksitle ev sahibi olma fırsatı sunan kampanya, Napolyon.com interaktif pazarlama şirketi ile birlikte internet üzerinden yürütülen 'İzinli Pazarlama' uygulamasıyla duyuruldu

Soyak, Halkalı'daki yeni projesi Soyak Park Aparts'ın satışlarını özel bir kampanyayla sürdürüyor.  Soyak Park Aparts'ta 'Ayda 534 TL' taksitle ev sahibi olma fırsatı sunan kampanya, Napolyon.com interaktif pazarlama şirketi ile birlikte internet üzerinden yürütülen 'İzinli Pazarlama' uygulamasıyla duyuruldu. Soyak Yapı Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, 'İnternetten yürüttüğümüz kampanyanın en önemli özelliği müşterilere kendi istekleri doğrultusunda, doğru zamanda, etkin ve hızlı biçimde ulaşılması. Napolyon.com, 1.1 milyon üyeye demografik bilgiler, alışveriş ve ev tercihleri gibi pek çok kritere göre seçerek ulaşıyor.  Soyak Park Aparts için Avrupa yakasında oturan, ev almayı düşünen üyeler seçildi. Kampanya için 7 günde 2100 kişiden gelen talep memnuniyet verici' dedi.
 

Soyak Park Aparts projesi, stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle dikkat çekiyor. Toplam 4 etap ve 2200 konuttan oluşan projenin satışa sunulan 1121 konutluk ilk etabının yüzde 50'si satıldı. Soyak Park Aparts'da daire fiyatları 79.000 TL ile 301.500 TL arasında değişiyor.  Faiz oranı 120 ay için 0.75 olurken, yüzde 5 peşinat, yüzde 20 senetle  ara ödeme imkanı da sunuluyor. 

 
Soyak Park Aparts iletişim bilgileri
Web: http://www.soyak.com.tr/
Tel: 444 0 795

  • Etiketler:

Yorum Yaz