maritbet girişmaritbet
Solarkent’te 124 bin TL'ye! 60 ay sıfır faizle daire!

Solarkent’te 124 bin TL'ye! 60 ay sıfır faizle daire!

Aydınlı Yapı’nın ilk projesi olan ve Esenyurt’ta yapılan Solarkent’te yeni bir kampanya başladı. 60 aya sıfır faiz uygulanan ve peşinat öteleme gibi fırsatlar sunan Solarkent’te fiyatlar 124 bin liradan başlıyor

 

Aydınlı Yapı'nın yeni kampanyasıyla Solarkent'ten ev alanlar, peşinat ve ilk taksiti, resmi teslim tarihi olan Nisan 2011'de yaşamaya başladıktan sonra, Mayıs 2011'de ödeyecek. Solarkent'ten ev alanlar sıfır faizle 60 ay vade imkanından yararlanacak.

Fiyatlar 124 bin liradan başlıyor
Solarkent'te yer alan dairelerin yüzde 80'inin satışı tamamlanmış. 866 daireden sadece 150'si halen satışta ve sahiplerini bekliyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları ise, 124 bin liradan başlıyor, 293 bin liraya kadar yükseliyor.
Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, “Solarkent'i sorunsuz, vaat ettiğimiz şekilde zamanında bitiriyoruz. Konutlarımızın yüzde 80'ini sattık. Yeni kampanyamızla ‘faizden, kiradan, peşinattan ve taksitlerden kurtulun' diyoruz ve bu avantajlı kampanyayla teslimattan önce kalan konutlarımızı satmayı hedefliyoruz” dedi.


Kampanyanın ödeme koşullarıyla sektörde bir ilke imza attıklarını dile getiren Çepni, “Bu kampanyayla Solarkent'ten konut alanlar, evlerinin tapusuna sıfır peşinatla kavuşacak. Ev sahipleri yüzde 25 peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra, Mayıs 2011'de ödeyecek. Yani ‘önce taşın, sonra öde, hem de faizsiz öde' diyoruz. Peşinat ve taksitleri eve taşınınca alan ve ‘0' faizle 60 ay vade imkanı sunan, çok kısa bir süre sonra da teslim edilecek başka proje yok” diye konuştu. Çepni, kampanyayla yüzde 0,30 faizle 96 ay, yüzde 0,40 faizle 120 ay, yüzde 0,64 faizle 180 ay taksit imkanı sunduklarını da söyledi.

A+ enerji sınıfı proje, depreme karşı üstün kalite, rezidansı aratmayan hizmet
Solarkent'in sektöre pek çok yenilik getirdiğini ifade eden Alpay Çepni, projenin teknik detaylarına ve projede gelinen noktaya ilişkin şunları söyledi:

“Solarkent, maksimum tasarruflu, ‘A+ enerji sınıfı' bir proje. Türkiye'nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi. Solarkent'te 1,2 milyon dolar ekstra yatırımla depreme karşı üstün bir yapı kalitesi sağladık. Ana ulaşım arterlerine yakınlığıyla İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım olanağı sunuyoruz. Site içindeki anaokulu ve kreş için Okyanus Koleji ile anlaşma imzaladık. Evlere rezidans kalitesinde hizmet sunmayı hedefliyoruz; çalışan ailelere yönelik ‘housekeeping' ve yemek servisi hizmeti vermeyi planlıyoruz.”


Solarkent'in ayrıcalıkları

-    Türkiye'nin güneş enerjisiyle elektrik üreten ilk konut projesi
-    Solar panellerle üretilen elektrikle minimum aidat
-    Fore kazık, radye temel ve tünel kalıp sistemleri ile üstün kalite ve deprem güvenliği
-    Yüzde 70 yeşil alan
-    Üstü açılır-kapanır havuz, kadınlara özel havuz
-    Fitness Center ve spa, cafe bistro, çocuk oyun odası
-    Basketbol, voleybol ve futbol sahası, tenis kortu
-    70 tonluk yağmur suyu depolama tesisi
-    24 saat güvenlik
-    1030 araçlık kapalı otopark

Solarkent iletişim bilgileri
Web: www.solarkent.com
Tel: 0 212 450 03 21

  • Etiketler:

Yorum Yaz