maritbet girişmaritbet
Sinpaş Yapı’dan Kelebekia’da tarihi fırsat!

Sinpaş Yapı’dan Kelebekia’da tarihi fırsat!

Sinpaş Yapı, İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Sancaktepe’de inşasına başladığı Kelebekia Projesi için tarihi bir fırsat sunuyor

Sinpaş Yapı, İstanbul'un hızla gelişen bölgesi Sancaktepe'de inşasına başladığı Kelebekia Projesi için tarihi bir fırsat sunuyor. 47 bin metrekare arsa üzerinde 440 konutun yer alacağı Kelebekia'da, ilk taksit ve peşinattın 18 ay sonra başladığı kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olma şansı yer alıyor. Ara ödemelerin olmadığı kampanyada, ödeme yapılmayan süre için vade farkı da alınmıyor…

Yeni bir çağ başlatan kampanyada ayrıca, 18 ay sonra ev tesliminde 1.670 TL sabit taksitler ile başlayan ödemeler için çok uygun koşullarda kredi imkanı da yer alıyor. 197 bin ile 540 bin TL arasında değişen satış fiyatları, gelişen lokasyonu ve ayrıcalıklı konseptiyle büyük ilgi gören Kelebekia Projesi'nin, Ekim 2012'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Renkliliği ve enerjisi ile “Kelebek” figürünün ilham verdiği Kelebekia Projesi'nde, biyolojik gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan tümü gölet manzaralı 440 konut yer alıyor. 70 metre kare ile 163 metre kare arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekteki daireleri ve konsepti ile satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören Kelebekia projesinin yüzde 80'inin satışı gerçekleştirildi.

Kelebekia projesi mimarisi, peyzajı ve sosyal donatılarının yanı sıra, kaçırılmayacak yeni kampanyasıyla da dikkat çekiyor. Fiyatların konut tiplerine göre 197 bin TL ile 540 bin TL arasında değiştiği Kelebekia Projesi'nde, 18 ay sıfır peşinat ve taksit ödemeden konut sahibi olma şansı başladı. Ara ödemelerin ve taksitlerin sabitlendiği kampanyada, ödemeler 1,5 yıl sonra ev tesliminde başlıyor. Kampanyada taksitler 1+1 dairelerden için 1.670 TL'den başlıyor. Kira öder gibi ev sahibi olunabilecek kampanyada banka kredili alımlarda çok uygun koşullarda kredi imkanı da yer alıyor. 60 ay için 0,69; 120 ay içinse sadece 0,77 oranında kredi faizi uygulanıyor. Kaçırılmayacak tüm bu ödeme avantajlarının yanı sıra, şirket bünyesinde yapılacak ödemeler için ise 72 ay vadeli ödeme planı yer alıyor.

Sahip olduğu farklı konsepti ve konumu itibariyle bölgede niş bir proje olarak ön plana çıkan Kelebekia, 21 bin metrekarelik gölet ve yeşil alanlarıyla doğanın içinde yaşama fırsatı sunuyor. Ana konseptten yola çıkarak 4 bin metrekarelik kelebek şeklindeki biyolojik gölet, bir yandan ekolojik yapıyı koruyan çevreci bir özellik taşırken, bir yandan da kelebeğin enerjisini ve pozitifliğini yansıtıyor. Gölet ile bütünlük taşıyan peyzaj ise kelebek kanatlarından esinlenilerek oluşturuluyor.

Proje, site sakinlerine büyük kolaylık ve keyif sağlayan sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. Projede, yarı kapalı yüzme havuzu, farklı zamanlarda aktivite alanı olarak kullanılabilecek havuz kenarında güneşlenme alanları, vitamin bar, cafe, fitness alanı, sauna, buhar odası, çocuklar için havuz, kulüp ve oyun alanları, tenis kortları, yürüyüş ve koşu parkuru, Street Ball, açık ve kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. Kelebekia'daki havuz yaz ayları dışında da sauna sonrası şok havuzu olarak kullanılabiliyor. Böylece ilk defa bir açık havuz yılın tüm aylarına yayılan, uzun süreli kullanım olanağı sağlıyor.

İstanbul'un hızlı ve düzenli bir şekilde gelişen Sancaktepe bölgesinde yer alan ve çevresindeki nitelikli konut projeleri ile önümüzdeki dönemde daha da değer kazanacak Kelebekia Projesi, özellikle ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekiyor. Proje, Sinpaş Grubu'nun Sancaktepe bölgesindeki Lagün Projesinden sonra ikinci büyük yatırımı olmasından dolayı da ayrıca özel bir değer taşıyor.

 

Proje Künyesi

Proje ismi:           Kelebekia 

Firma:                  Sinpaş Yapı            

Konum:                 Sancaktepe

Daire sayısı              440

Daire metrekare:   70 m2– 163 m2

Fiyat aralığı:         197 bin TL - 540 bin TL

Teslim tarihi:         Ekim 2012

Kelebekia iletişim bilgileri
Web: http://www.kelebekia.com.tr/
Tel: 0212 444 19 74

  • Etiketler:

Yorum Yaz