maritbet girişmaritbet
Sinpaş’ta 2 projede özel kampanya!

Sinpaş’ta 2 projede özel kampanya!

Sinpaş GYO, Küçükçekmece'deki İstanbul Sarayları projesinde Hisar Residence'ların satış kampanyasına devam ederken, Sinpaş Yapı ise Sancaktepe'de yer alan Kelebekia projesinde sıfır peşinat ve 18 ay sonra ödemelerin başladığı yeni bir kampanyaya başladı

SİNPAŞ GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, beklentileri karşılayan ödeme planı ve müşteri için ödeme koşullan açısından uygun dönem olması durumunda artık konut alımlarının seçim öncesi, seçim sonrası ya da mevsimsel koşullardan çok fazla etkilenmediğini belirterek bu yılın ilk 3 aylık verilerinde 2010'daki cironun yüzde 35 üstüne çıktıklarını kaydetti.

Eylül- Ekim döneminde iki yeni proje lansmanı yapacaklarım açıklayan Çelik, yılın son çeyreğinde yine yoğun bir satış dönemi geçirmeyi planladıklarım ifade etti.

Hisar Residence''da özel ödeme planı

Küçükçekmece'deki İstanbul Sarayları projesinde Hisar Residence'ların satış kampanyasına devam ettiklerini belirten Çelik, "Hisar Residence'ler, saray hayatının ayrıcalıklarını residence hizmetleri ile bir arada sunuyor. Hisar Residance sakinleri, vale parking'den, housekeeping'e, VTP transfer hizmetinden 7/24 çocuk bakımına, concderge hizmetinden profesyonel sağlık danışmanlığına kadar hayatı kolaylaştıran pek çok hizmetten yararlanabiliyor.

Sinpaş GYO, 200 evin yer aldığı Hisar Residence'ler için hazırlanan özel ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşin, yüzde 10, bir yıl sonra ve yüzde 10, iki yıl sonra olmak üzere kalan tutar için 120 aya kadar vade fırsatı sunuyor.

Kelebekia projesinde sıfır peşinat

Sinpaş Yapı ise Sancaktepe'de yer alan Kelebekia projesinde sıfır peşinat ve 18 ay sonra ödemelerin başladığı yeni bir kampanyaya başladı. 47 bin metrekare arsa üzerinde 440 konutun yer alacağı projede 1.5 yıl sonra ev tesliminde 1.670 TL sabit taksitler ile başlayan ödemeler için çok uygun koşullarda kredi imkanı da sağlanıyor. Konut akalan 60 ay için 0.69,120 ay içinse sadece 0.77 oranında kredi faizi ile Kelebekia projesinden bir daire sahibi olabiliyor. 197 bin ile 540 bin TL arasında değişen satış fiyatlarının yer aldığı projede kaçırılmayacak bu kampanyanın yanı sıra, şirket bünyesinde yapılacak ödemeler için 72 ay vadeli ödeme planı da yer alıyor. "

 

İstanbul Sarayları iletişim bilgileri
Web: www.istanbulsaraylari.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 444 1 440

Kelebekia iletişim bilgileri
Web: http://www.kelebekia.com.tr/
Tel: 0212 444 19 74

  • Etiketler:

Yorum Yaz