maritbet girişmaritbet
Sinpaş GYO'dan 4 projede 84 eve 84 ay kampanyası!

Sinpaş GYO'dan 4 projede 84 eve 84 ay kampanyası!

Sinpaş GYO, Aqua city 2010, Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve Bursa Modern projelerinde ilk 84 ev 84 ay vade uygulayacak

 

Sinpaş GYO yeni bir kampanya başlattı. 84 ay vade uygulanan kampanya Sinpaş GYO projelerinin her birindeki ilk 84 ev için geçerli olacak. Kampanya tamamlanmış projeler için geçerli olmayacak ama Aqua city 2010 son etap, Bosphorus City 4 ve 5. etap, İstanbul Sarayları ve Lagün projelerinde uygulanacak.

Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat, 1 yıl sonra yüzde 10 ödeme ve 2 yıl sonra da yüzde 30 ödeme yapılacak. Kalan bakiye ise 84 aya kadar farklı vadelerle taksitlendirilecek.

Sinpa GYO Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer şunları söyledi:

“Kendi bünyemizde finansman modeli geliştirmemiz çok pratik bir şey değil. Bu nedenle kampanyayı her projeden 84 daire ile sınırladık. Kampanya bir hafta da sürebilir, 1.5 ayda sürebilir. Kampanya ile ev sahibi olmak isteyenler varsa tasarruflarına dokunmadan, düşük taksit ve ara ödemelerle ev sahibi olacaklar. Ayrıca, tamamlanmış konutlarda anlaşmalı bankalar ve kendi bünyemizde 60 ay, 120 ay ödeme seçenekleri sunacağız.”

Sinpaş GYO projeleri web siteleri

www.bosphoruscity.com.tr

www.istanbulsaraylari.com

www.aquacity2010.com.tr

www.ottomanors.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz