maritbet girişmaritbet
Selective Kartal Evleri’nde yüzde 10 indirim fırsatı!

Selective Kartal Evleri’nde yüzde 10 indirim fırsatı!

Mayıs 2010’da tamamlanan ve tam anlamıyla yaşanabilir bir site durumuna gelen Selective Kartal Evleri’nde Alper İnşaat’tan dört dörtlük bir yaşam isteyenlere fırsat sunuyor!

Mayıs 2010'da tamamlanan ve tam anlamıyla yaşanabilir bir site durumuna gelen Selective Kartal Evleri'nde Alper İnşaat'tan dört dörtlük bir yaşam isteyenlere fırsat sunuyor!

Alper İnşaat tarafından düzenlenen ve Mayıs ayı süresince geçerli olacak kampanyada 4 adet 1+1'de kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor. Yalnızca 4 adet daire için uygulanacak kampanya ile ev sahibi olmak isteyenler yeni yaşamlarına avantajlı fiyattan başlayabilecekler.

Seçici bir hayata adım atmak isteyenler için tasarlanan Selective Kartal Evleri konseptinde yer alan Açık Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzu, Tenis Kortu, Basket Alanı, Dinlenme Alanları, Fitness Club, Çok Amaçlı Salon, Hobi Odası, Bay / Bayan Sauna, Teras alanları ile Depo ve 24 saat Güvenlik, bir siteden beklenebilecek tüm hizmetleri sunuyor.

Selective Kartal Evleri'nde daireler de boş olarak değil, toplam 4 parça TEKA marka ankastre seti (bulaşık makinesi, fırın, set üstü ocak ve davlumbaz), AIRFEL marka kombi,  portmanto ile banyo ve mutfak dolapları takılı olarak yaşamaya hazır şekilde teslim ediliyor.

Her bankadan kredi kullanımı mümkün olup, daire tapularıve daireler de hemen teslim.. Dairesini alan hemen taşınabiliyor ya da yatırım amaçlı değerlendirebiliyor.

E-5'e 1 dakikalık konumu, yaşamsal her türlü ihtiyaca yakın olması ve Kartal bölgesinin gelişimi de göz önünde bulundurulduğunda Selective Kartal Evleri seçmesini bilenler için en doğru tercihi sunuyor..

MAYIS AYI ÖDEME PLANI

Mayıs ayında Selective Kartal'dan 1+1 daire alanlar 155.000TL yerine 139.500TL(*)gibi avantajlı bir fiyattan faydalanacaklar..

Ayrıca yine bu ay içerisinde daire sahibi olanların“1 yıllık aidat ödemesi” de Alper İnşaat tarafından karşılanıyor..

Selective Kartal Evleri'nde daire bedelinin %25'i sözleşme sırasında peşinat olarak ödenip, kalan %75'lik ödeme için 12 aydan 120 aya kadar ve sabit taksitler ile banka kredisi kullanılabiliyor..

Projede 1+1 71 m2 ile 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışları tamamlandı.

 

Selective Kartal Evleri iletişim bilgileri
Web: www.selectivekartal.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 444 11 89

Adres: Hürriyet Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Kartal, İSTANBUL.

  • Etiketler:

Yorum Yaz